Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

ToDoKit
Zdá se vám, že toho máte moc? Aplikace ToDoKit vám pomůže vaše povinnosti a úkoly zpřehlednit a uspořádat. Jednotlivé úkoly můžete řadit podle priority, naléhavosti nebo projektu.

[appbox appstore id1121126227 oldprice=“59Kč“]

QR Code Scanner Pro
Jeden z nejlepších skenerů čárových a QR kódů na trhu. Vyznačuje se rychlostí a skvělým výkonem, a je tedy nepostradalenou součástí všech iOS zařízení. Stačí jen otevřít aplikaci, namířit fotoaparát na kód a nasnímat.

[appbox appstore id1254630044 oldprice=“59Kč“]

VisualMath
Není kalkulačka jako kalkulačka. Aplikace Visual MATH 4D je grafická kalkulačka, která vám pomůže vizualizovat vámi zadané rovnice ve 2D, 3D a 4D, a navíc ještě s animovanou grafikou.

[appbox appstore id657441399 oldprice=“59Kč“]

Media Clouds
Chcete své MP3 a video soubory, uložené v cloudovém úložišti, přehrávat také offline? Pak je pro vás Media Clouds tou správnou volbou. Zvládne nejen ukládání, ale i další správu vašich souborů z Dropboxu a Boxu, umožní vám vytvoření playlistu a přehrávání na pozadí.

[appbox appstore id1107833140 oldprice=“29Kč“]

Timetrack.io
Sledování času není s aplikací Timetrack.io absolutně žádný problém. Pomocí denních, týdenních a měsíčních statistik v podobě diagramů a grafů vám Timetrack.io pomůže udržet přehled o vaší denní rutině a lépe spravovat rozložení vašeho času.

[appbox appstore id1087340819 oldprice=“29Kč“]

System Monitor Pro
System Monitor Pro je užitečná aplikace pro monitoring a optimalizaci výkonu vašeho iPhonu nebo iPadu. Zvládne sledovat výkon a spotřebu baterie, kapacitu disku, využití CPU, operační systém i mobilní a Wi-Fi data.

[appbox appstore id1113391924 oldprice=“59Kč“]

The Photo Cookbook
The Photo Cookbook je jako soukromý kuchařský kurz přímo ve vaší kuchyni. Přehledné recepty jsou doprovázené krásnými fotografiemi ingrediencí i hotových pokrmů.

[appbox appstore id374473999 oldprice=“179Kč“]

Pinball Breaker Forever
Pinball je klasika, kterou je dobré si kdykoliv připomenout. Tato verze pinballu přináší zajímavou, neonově – transparentní grafiku, širokou škálu reakcí bloků i vystřelovaných kuliček a originální soundtrack.

[appbox appstore id1020947824 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 1817

Dnes nejčtenější

.