Zavřít reklamu

Uzpůsobit svůj iPhone k obrazu svému a zároveň si pojistit, že se mu nemůže nic stát, nikdy nebylo jednodušší. Sportovní pouzdra Rokform jsou nejenom stylovým doplňkem pro člověka milujícího aktivní životní styl, ale zároveň skvělým pomocníkem. S jejich pomocí si můžete smartphone připevnit jak na kolo, tak v autě i na dalších místech.

Skutečnost, že bude iPhone v pouzdře jako v bavlnce, je patrná na první pohled. Pouzdro Rokform, které se vyrábí z vysoce odolného polykarbonátu, se může pochlubit úspěšným testem ochrany před pádem podle přísné normy. Skládá se z více vrstev – měkká vnitřní vrstva tlumí náraz, vnější tvrdá zase zabraňuje případným vniknutím ostrých těles. V bezpečí je tak displej, zadní část i všechny hrany.

A i přes robustnost je obal lehký a tenký. Problémů při přemisťování se nemusíte bát, vejde se do každé kapsy.

Navíc vám s ním během mnoha situací odpadá starost, kam odložit iPhone. Pouzdro je vybaveno vyjmutelným Roksafe magentem, jenž umožňuje smartphone připevnit k jakémukoliv kovovému povrchu. A pokud zrovna takovou plochu k dispozici nemáte, lze jej přichytit i na magnetický držák Roksafe – buď na kolo, nebo do auta.

Při jízdě v autě si tak můžete užít pohodlí při handsfree telefonování. A až vyrazíte na kolo, s iPhonem na řídítkách zase budete moct sledovat třeba aktuální rychlost a další data se sportem spojená.

Vysoce odolné a praktické pouzdro Rokform je k dispozici v provedení pro iPhone SE/5S/5, iPhone 6, iPhone 6S a iPhone 7 (včetně variant Plus).

  • Koupit si pouzdro Rokform včetně držáků můžete na e-shopu bezobalu.eu
Rokform

Dnes nejčtenější

.