Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může snadno stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Preset
Nebaví vás klasické fotografické filtry u příslušných aplikací? Vytvořte si své vlastní. Aplikace Preset vám to umožní. K ruce máte téměř třicet nejrůznějších nastavení, z nichž si můžete filtry „namíchat“.

[appbox appstore id990229325 oldprice=“29Kč“]

Security Robot
Chcete se přesvědčit, zda se skutečně můžete cítit v bezpečí? Aplikace Security Robot vám k tomu pomůže. Umožní vám po dobu 24 i více hodin pořizovat záznam vybraného místa.

[appbox appstore id576776230 oldprice=“29Kč“]

Gloomlogue
Aplikace, s jejichž pomocí můžete upravovat své fotografie, se hodí vždy. S Glomlogue můžete proměnit své snímky v melancholické kresby s šerosvitem. Na výběr máte z mnoha různých filtrů.

[appbox appstore id811463472 oldprice=“29Kč“]

Cleaner Pro
Aplikace Cleaner Pro ve vašem zařízení vyhledá a sloučí nebo případně smaže veškeré duplicitní kontakty. Její ovládání je jednoduché a uživatelské rozhraní nadmíru přehledné.

[appbox appstore id519077149 oldprice=“59Kč“]

TickleMeThink
TickleMeThink je brainstormingová aplikace, která vám pomůže přijít na nové nápady a vyřešit řadu problémů. Nabízí strukturované zobrazení vašich myšlenkových procesů a výborně se hodí nejen pro manažery či podnikatele, ale i pro kreativce nebo třeba studenty.

[appbox appstore id639527260 oldprice=“149Kč“]

Focus Keeper
Focus Keeper vám pomůže soustředit se a zvýšit vaši produktivitu. Nastavíte si úkol, který je potřeba splnit, upravíte příslušná nastavení a nastavíte časovač – to je vše, co potřebujete.

[appbox appstore id830466924 oldprice=“59Kč“]

Stickify
Samolepky pro iMessage jsou stále populární záležitostí. Vytvořte si svoje vlastní. Aplikace Stickify vám umožní vytvořit si vlastní samolepky z fotografií. Fantazii se meze nekladou.

[appbox appstore id1192988984 oldprice=“29Kč“]

Angularis
Hledáte skutečnou výzvu? Zkute hru Angularis, která vyžaduje perfektní koncentraci, načasování i dovednosti. Čím déle budete hrát, tím vyššího skóre dosáhnete. Ale dokážete to?

[appbox appstore id884476753 oldprice=“29Kč“]

Pixel Scan

Hra Pixel Scan přináší oblíbené hádání obrázků i do vašeho iOS zařízení. Zkuste uhádnout, jaké obrázky se ukrývají na jednotlivých skládačkách.

[appbox appstore id946715992 oldprice=“59Kč“]

iOS Apps 19

Dnes nejčtenější

.