Zavřít reklamu

Dnes ráno jste si u nás mohli přečíst první zmínku o novém filmu The Rock x Siri Dominate the Day, ve kterém si má Siri zahrát hlavní roli po boku Dwayne Johnsona. Premiéra byla naplánována na dnešek a přesně, jak se předpokládalo, tak se také stalo. Ačkoli jsme debut očekávali až ve večerních hodinách, nakonec spatřil světlo světa už dnes ráno.

Dwayne Johnson, známý také pod svou zápasnickou přezdívkou „The Rock“, původně uváděl, že společně s Applem vytvořili film. Všichni tak očekávali krátký snímek podobný jedenáctiminutovému Détour. Během noci ale Johnson v komentářích na Twitteru upřesnil, že se nakonec jedná o reklamu. A skutečně tomu tak je. Přesto, že ke snímku vznikl i plakát, nakonec se jedná o necelé čtyři minuty dlouhou reklamu na Siri.

Johnson v ní dominuje celému dni právě díky svému iPhonu 7 Plus a Siri. Virtuální asistentku vyvolává díky příkazu „Hey Siri“ nesčetněkrát a ukazuje tak, jak může usnadnit v podstatě celý den v životě filmové hvězdy. Samozřejmě vše je pojatu vtipnou formou, která je pro „Skálu“ charakteristická. Dost už ale bylo prozrazování, na nový snímek se sami můžete mrknout níže.

https://youtu.be/ufBLI6bB9sg

The Rock x Siri Dominate the Day FB 2

Dnes nejčtenější

.