Zavřít reklamu

Apple spustil blog s názvem Apple Machine Learning Journal. Ihned po zprovoznění se na blogu objevily dva příspěvky, přičemž uvítací článek poskytuje detailnější pohled na to, na co se bude blog zaměřovat, a druhý článek se věnuje už konkrétnímu tématu. Apple mluví o tom, jak se dají zlepšit syntetické snímky, aby vypadaly realističtěji.

Cupertinská společnost popisuje svůj blog jako místo, kde si uživatelé mohou přečíst příspěvky napsané přímo inženýry. Inženýři budou psát především o jejich práci a o pokrocích v oblasti technologií.

V uvítacím článku Apple vyzývá zájemce o strojové učení, aby kontaktovali firmu na e-mailové adrese machine-learning@apple.com.

„Vítejte na Apple Machine Learning Journal.  Zde si můžete přečíst články od inženýrů Applu, kteří v nich popisují své pokroky se strojovým učením, díky čemuž mohou vznikat inovativní produkty pro miliony lidí po celém světě. Pokud jste učitel strojového učení anebo student tohoto oboru, inženýr anebo vývojář, rádi bychom získali vaši zpětnou vazbu. Napište nám na machine-learning@apple.com,“ je uvedeno na úvod.

V prvním článku označeném jako Vol. 1, Issue 1 se inženýři Applu ponořili do strojového učení souvisejícího s neuronovými sítěmi, které jsou schopny vytvořit program pro inteligentní zdokonalování syntetických snímků tak, aby byly realističtější. Používání syntetických snímků snižuje sice náklady, ale nemusí být dost realistické, a tak mohou způsobit špatnou generalizaci na skutečných zkušebních snímcích. Z tohoto důvodu se Apple rozhodl najít způsob, jak zlepšit syntetické snímky pomocí strojového učení.

V prosinci loňského roku vydal týmu Applu, který se zabývá vývojem umělé inteligence, svůj první výzkumný dokument, který se soustředí na pokročilé rozpoznávání obrazu, což je zahrnuto i v daném článku na blogu.

apple machine learning journnal fb

Dnes nejčtenější

.