Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může snadno stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Vector Paper+
VectorPaper + je aplikace pro vektorové ilustrace, navržená speciálně pro iOS zařízení. Díky ní můžete na svém iPhonu či iPadu tvořit loga, plakáty, návrhy, technické kresby a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1087690428 oldprice=“29Kč“]

Directoon
Tvořte a staňte se režisérem vašich vlastních komiksových scén. Vyberte si ze široké nabídky nejrůznějších postav a okořeňte je podle svého. Nahrajte zvukovou stopu, dejte klip dohromady a pak už jen stačí ho sdílet s přáteli.

[appbox appstore id1076725403 oldprice=“29Kč“]

QuickClip – ClipWork Manager
Díky této aplikaci můžete snadno a rychle ukládat kopírovaný text. Tento clipboard manager má jednoduché a přehledné rozhraní, žádné reklamy, a nabízí synchronizaci s iCloudem.

[appbox appstore id820801778 oldprice=“29Kč“]

Easy Backup Pro
S aplikací Easy Backup Pro můžete provést zálohu všech vašich kontaktů jediným klepnutím. Vytvořenou zálohu pak můžete odeslat e-mailem nebo vytvořit adresář ve formátu Excel.

[appbox appstore id921359146 oldprice=“89Kč“]

Pocket Files Pro
Pocket Files Pro je perfektní nástroj pro správu a ukládání vašich fotografií, videí a dokumentů. Můžete v něm vytvářet fotoalba včetně podsložek, poznámky a další soubory, aplikaci lze propojit s iMessage. Dobré je i to, že si své fotografie můžete uzamknout.

[appbox appstore id645754521 oldprice=“89Kč“]

Alti
Alti je skvěle vypadající, minimalistický výškoměr, nabízející hromadu užitečných funkcí, mezi něž patří například i kompas. Vzhled si můžete přizpůsobit, ukázaná data můžete sdílet na sociálních sítích.

[appbox appstore id859451405 oldprice=“149Kč“]

Drwer
Drwer je jedna z nejjednodušších, nejelegantnějších kreslicích aplikací pro designéry, vyvinutá samotným designérem. Nečekejte nic jiného, než jednoduchost – dva druhy štětců, tři barvy – a zbytek je na vaší fantazii.

[appbox appstore id577993037 oldprice=“29Kč“]

iPhone apps FB

Dnes nejčtenější

.