Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Zombies, Run! 5K Training
Zombies, Run! 5k Training je osmitýdenní tréninkový program, díky kterému pro vás běhání nebude ani trochu nudné. Pokud jste začátečník, který se chystá na svůj první 5km běh, zkuste se pustit do neobvyklého dobrodružství, ze kterého vyjdete se skvělou fyzičkou.

[appbox appstore id566596422 oldprice=“59Kč“]

Week Calendar Pro
Aplikace Week Calendar Pro vám přináší tak trochu jiný přístup k práci s kalendáři. Plně přizpůsobitelný týdenní kalendář můžete propojit se všemi vašimi kalendáři a nabízí různé druhy filtrů zobrazení.

[appbox appstore id1115935289 oldprice=“59Kč“]

Yankai’s Triangle
Už vás nebaví skákací, běhací či střílecí hry, v nichž je za každou cenu potřeba dosáhnout nějakého cíle? V Yankai’s Trinakgle stačí, když si poklepáváním budete hrát s trojúhelníky. Hra nabízí i různé zvukové i vizuální efekty.

[appbox appstore id1090292301 oldprice=“89Kč“]

Instamemo
Instamemo je aplikace, díky které můžete kreativně kreslit prakticky na cokoliv – od map a fotografií až po screenshoty webových stránek. Můžete ho ale použít i pro psaní zpráv a svá díla dále sdílet.

[appbox appstore id590327025 oldprice=“29Kč“]

Focus
Možná znáte ze sociálních sítí testy, které mají za úkol zmást váš mozek. Název barvy je napsaný odlišnou barvou. Aplikace Focus vás v tomto směru staví před skutečnou výzvu. Zvládnete to na čas?

[appbox appstore id1196027913 oldprice=“59Kč“]

Starglobe – Discover the Night Sky
Co je to za objekt, na který právě na noční obloze koukáte? Stačí tím směrem namířit váš iPhone, iPad nebo iPod, a aplikace Starglobe ho za vás identifikuje.

[appbox appstore id501980012 oldprice=“119Kč“]

PolySpeak
PolySpeak jednoduchá, ale výkonná a užitečná překladatelská klávesnice pro vaše iOS zařízení. Jednoduše zadáte text ve svém jazyce a klávesnice ho pro vás přeloží do požadovaného jazyka.

[appbox appstore id1059175824 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 19717

Dnes nejčtenější

.