Zavřít reklamu

Pokud jste se nemohli dočkat nových verzí jablečných operačních systémů pro Apple Watch a Apple TV, může začít slavit. Jablečná společnost je totiž před malou chvílí vypustila do světa pro všechny uživatele.

tvOS

Aktualizaci tvOS 10.2.2 můžete stáhnout na Apple TV čtvrté generace klasicky přes Nastavení. Ti, kteří mají aktualizace softwaru nastaveny automaticky, se o tento proces vůbec starat nemusí.

Nová verze televizního systému nepřináší žádné výrazné změny nebo funkce, což naznačuje, že se aktualizace zaměřuje primárně na opravy chyb a vylepšení zabezpečení. Je velice pravděpodobné, že se jedná o poslední verzi systému tvOS 10. Ten bude na podzim nahrazen novějším tvOS 11.

watchOS

Aktualizaci watchOS 3.2.3 lze stáhnout prostřednictvím aplikace Apple Watch ve vašem iPhone. Proces provedete klasickou cestou, čili Obecné à Aktualizace software. Hlavní podmínkou při aktualizaci vašich chytrých hodinek je minimálně padesátiprocentní baterie a dosah telefonu. Pro stažení nového hodinkového software je zapotřebí v telefonu systém iOS 10 nebo novější.

Během testování nebyly v systému watchOS 3.2.3 nalezeny žádné zásadnější změny ani nové funkce. Stejně jako u tvOS  to tedy vypadá, že se Apple zaměřil především na různá bezpečnostní vylepšení, zlepšení výkonu a opravy drobných chyb. I watchOS se na podzim dočká nové verze. Ten byl oznámen už na červnové WWDC.

watchOS-3.2.3-800x500

Dnes nejčtenější

.