Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

GRIDy
V aplikaci GRIDy si můžete fotografie z vaší knihovny srovnat a uspořádat podle potřeby. K fotografiím můžete získat rychlý přístup z Oznamovacího centra, aplikaci lze chránit za pomoci Touch ID.

[appbox appstore id1125314981 oldprice=“59Kč“]

Mini Calculator Keyboard
Užitečných klávesnic není nikdy dost. S Mini Calculator Keyboard můžete provádět výpočty v průběhu psaní, součástí klávesnice je i nabídka emoji.

[appbox appstore id1019148355 oldprice=“29Kč“]

Network Utility Pro
S aplikací Network Utility můžete snadno a rychle zjistit podrobné informace o vaší síti, jako je interní a externí IP, jméno sítě, MAC adresa a další. Informace můžete libovolně kopírovat a vkládat kamkoliv ve vašem iOS zařízení.

[appbox appstore id1088015925 oldprice=“59Kč“]

Nacho Mail
Nacho Mail je spolehlivý a bezpečný mobilní e-mailový klient, který vám umožní spravovat nejen vaše e-maily, ale i váš kalendář a kontakty. Aplikace spolupracuje například s Exchange Active Sync, Gmailem, Google Apps for Business nebo Amazon for Work.

[appbox appstore id983457774 oldprice=“59Kč“]

Data Widget
Data Widget je užitečným widgetem pro iOS, který vám v jednoduchém a hezkém designu přináší přehled o spotřebě vašich mobilních dat. Nevyužívá GPS, je bez reklam, a k dispozici je i pro Apple Watch.

[appbox appstore id915632592 oldprice=“59Kč“]

iDisplay
Proměňte svůj iPad nebo iPhone v přídavný dotykový displej vašeho Macu nebo PC. Zařízení lze připojit kabelem nebo přes Wi-Fi.

[appbox appstore id363500805 oldprice=“459Kč“]

VOX
Aplikace VOX je jedním z nejlepších hudebních přehrávačů pro iPhone a Mac. Můžete na něm přehrávat své oblíbené hudební sbírky a přehrávat hudební soubory ve většině formátů. VOX dokáže i přehrávat stream ze Spotify nebo SoundCloudu.

[appbox appstore id916215494 oldprice=“119Kč“]

Radio 2.
S touto aplikací pro vás poslech rádia a výběr té ideální stanice bude hračkou a potěšením. Po ruce budete mít to nejlepší ze všech populárních i alternativních stanic, jejichž výběr je neustále aktualizován.

[appbox appstore id1165854984 oldprice=“29Kč“]

Find My Bike
Jezdíte na kole městem a zapomněli jste, kde jste ho zaparkovali? Pak nezbytně potřebujete aplikaci „Find My Bike“. Umožní vám uložit vaši parkovací pozici, sdílet ji, opravovat pomocí drag & drop, nastavit časovač a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1144546521 oldprice=“29Kč“]

Alter Vú

Před dvěma lety to vypadalo, že svět upadl to temnoty. Druhý den začala karanténa. Samým strachem jsme nepochybovali. Až do dneška. Co zůstalo v tomto světě, to musíte prozkoumat. Zkuste se postavit svým strachům v této temné, melancholické hororové adventuře.

[appbox appstore id997393580 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 18717

Dnes nejčtenější

.