Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

FlipShare
FlipShare je fotografická aplikace s plnou a primární podporou funkce 3D Touch. Na podporovaných zařízeních tak budete moci pořídit skvělé fotografie jedním jediným stiskem. Aplikace umožňuje sdílení fotografií na Snapchat, Instagram, Facebook, Twitter a řadu dalších sítí.

[appbox appstore id1127120144 oldprice=“29Kč“]

PRO Screen
Nudný iPhone nechce asi nikdo. A proto je tu aplikace PRO Screen s širokou nabídkou krásných a unikátních designů pro iPhone. Popusťte uzdu své kreativitě a přizpůsobte si vzhled svého telefonu.

[appbox appstore id919719654 oldprice=“89Kč“]

Daedalus Touch
Daedalus Touch je propracovaný textový editor pro iOS nové generace. Jeho hlavní devízou je jednoduchost – žádné seznamy souborů, žádné složky, žádné klasické dokumenty tak, jak jsme je dosud znali – jen virtuální papír s neomezeným počtem listů.

[appbox appstore id406964546 oldprice=“149Kč“]

FileCalendar
FileCalendar je užitečná aplikace, pracující přímo s kalendářem ve vašem iPhonu či iPadu. K událostem můžete přidávat nejenom poznámky, ale i kontakty nebo konkrétní soubory.

[appbox appstore id976927698 oldprice=“29Kč“]

Countdown+
Aplikace Countdown+ posouvá oblíbené odpočítávání v mobilu na zcela novou, profesionální úroveň. Potřebujete vědět, kolik pracovních dní zbývá do konce vašeho projektu? Nebo odpočítáváte dny do začátku vaší dovolené? Countdown+ zvládne nejen to – nabízí i rychlý náhled na všechny nadcházející události, automatické opakování nebo import událostí z kalendáře.

[appbox appstore id1193196581 oldprice=“29Kč“]

Lisn
Sdílení hudby na mobilu může být dost otravnou záležitostí. S Lisn můžete hudbu sdílet a poslouchat společně, a to při chatování v reálném čase – aniž byste se museli dělit o jedna sluchátka.

[appbox appstore id1076829232 oldprice=“29Kč“]

TodayNote
TodayNote je aplikace navržená tak, abyste díky ní mohli pořizovat poznámky stylově a přesně podle vašeho gusta. Poznámky i vytvořené to-do listy můžete spravovat dle libosti.

[appbox appstore id1018592393 oldprice=“59Kč“]

Reporter: The Beginning
Celý příběh začíná v jednom malém městě, které je jednoho dne šokováno sérií strašlivých vražd za nevysvětlitelných okolností. Policie se pokouší příslušná fakta utajit, ale některé informace prozradil místní tisk. Na vás je, abyste se pokusili přijít pravdě na kloub. Dokážete to?

[appbox appstore id1210190580 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 5617

Dnes nejčtenější

.