Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Planett
Planett je jednoduchá aplikace pro plánování a to-do listy. Nabízí jednoduché, přehledné rozhraní, snadné ovládání a možnosti oživení seznamů obrázkem.

[appbox appstore id1241805940 oldprice=“59Kč“]

CloudHub
Cloud Hub je jednoduchá, ale užitečná aplikace pro čtení a správu dokumentů v iOS zařízeních. Umožňuje download i upload souborů z cloudových úložišť, jejich správu i sdílení na sociálních sítích nebo e-mailem.

[appbox appstore id972238010 oldprice=“29Kč“]

Visual Show Cam
Visual Show Cam je jednoduše použitelná aplikace s filtry. Nabízí více než 350 modelů běžně užívaných filtrů i profesionální efekty. Od ostatních aplikací ji odlišuje unikátní styl funkcí následných úprav.

[appbox appstore id645207398 oldprice=“59Kč“]

P-Ringtones
Mezi funkce aplikace P- Ringtones patří možnost snadného stahování melodií, použitelných pro vyzvánění, upozornění nebo budík. Kromě klasických vyzvánění můžete stahovat i zvukové efekty a originální melodie.

[appbox appstore id1221993361 oldprice=“89Kč“]

Beginner Runner
Nikdy není pozdě začít s běháním. Aplikace Beginner Runner vám pomůže vstát z gauče a pustit se na zcela novou cestu. S pomocí této aplikace se brzy propracujete k prvním uběhnutým pěti kilometrům.

[appbox appstore id1134946234 oldprice=“59Kč“]

Taskful
Máte až příliš mnoho úkolů, cílů, a položek ke splnění? Aplikace Taskful vám pomůže udržet si v nich přehled a především je všechny splnit. Kromě běžných úkolů vám spočítá i vaše kroky a zanese je do databáze platformy HealthKit.

[appbox appstore id1195370211 oldprice=“59Kč“]

Jasper’s Rocket
Tahle kočka má problémy. Ocitla se v raketě, která není jejím tlapkám uzpůsobená, na planetě, kde jsou hlavní měnou banány. Jak daleko se zvládnete dostat, když se za letu musíte vyhýbat překážkám?

[appbox appstore id1061782658 oldprice=“29Kč“]

iPhone 6s Apple Watch imore

Dnes nejčtenější

.