Zavřít reklamu

Už se to pomalu krátí, s blížícím se zářím se objevuje stále více renderů a konceptů, ba dokonce i reálných fotografií jednotlivých dílů. Právě na čínské sociální síti Weibo začala kolovat reálná fotografie zadního skleněného krytu, který by měl být podle všeho pro nadcházející výroční model. Pokud je tomu skutečně tak, potom by iPhone 8 neměl mít čtečku otisků prstů Touch ID v zadní části zařízení, což je opravdu potěšující zpráva. V posledních týdnech se spekuluje o tom, že bude Touch ID buď v displejové části, na zadní straně, nebo nebude v iPhonu 8 vůbec.

Uniklá fotografie potvrzuje, že zadní část iPhonu 8 bude vyrobena ze skla kvůli bezdrátovému nabíjení. Design koresponduje s dosavadními předpoklady. Jediné, co je vidět vedle dominujícího loga nakousnutého jablíčka je výřez pro duální fotoaparát, který bude umístěn vertikálně. Žádný výřez pro Touch ID, hurá.

Koncept iPhonu 8 s novým iOS 11:

Apple chtěl sjednotit design, a tak regulační značky u iPhonu 7 vytiskl přímo na zadní kryt. Informace, které většinou bývají jen v digitální podobě v sekci O aplikaci Nastavení, jsou i na zadní straně iPhonů. Současné modely iPhone 7 a 7 Plus mají dva velice malé řádky textu pod nápisem iPhone. A píše se tam „Designed by Apple in California Assembled in China“ a pod tím se nachází číslo modelu, FCC ID a IC.

Nicméně na fotografii, která se dnes začala po internetu šířit, se žádné takové značky neobjevují, dokonce ani tradiční věta „Designed by Apple in California“.

iPhone 8
iPhone 8 dual camer Touch ID back FB

Dnes nejčtenější

.