Zavřít reklamu

Je doba prázdnin, skoro každý vyráží za někam na dovolenou, buď k moři za odpočinkem, nebo do hor za dobrodružstvím. Většina z nás dnes již průběh celé dovolené zaznamenává na svůj mobilní telefon (iPhone) a netáhá se se zbytečně těžký fotoaparátem. Vyjímkou jsou nadšenci, kteří nedají na svou zrcadlovku dopustit. Pokud ovšem spadáte té větší části, která vše ponechává na svém iPhonu, neměli byste opomenout svůj iPhone na cestu dobře vybavit.

Chraňte svůj iPhone proti poškození

Ne každý se jede plácnout k moři na lehátko a chytat bronz, čím dál více lidí začíná vyznávat malinko adrenalinovější vyžití, díky čemuž se začínají větší oblivě těšit například severské země jako je Norsko a Švédsko či malinko exotičtější, jako je Vietnam či Japonsko. Do těchto zemí jezdíte především kvůli sbírání zážitků a objevování nových kultur a zvyků. Je tedy vhodné svůj iPhone předem vybavit nějakým ochranným tvrzeným sklemochranným obalem, které nám víceméně zajistí, že se našemu iPhonu po dobu cestování nic nestane a Vy budete moci svoji dovolenou celou zaznamenat.

2v1 tvrzenysklo 2

Existuje hned několik druhů ochranných skel, kterými jde Váš iPhone ideálně ochránit. Pokud si nevíte se výběrem rady, přečtěte si následující článek: Prémiové ochranné 3D tvrzené sklo pro váš iPhone se slevou!

Pokud by Vám ani článek nestačil, můžete se zastavit na prodejně v ulici Jaromírova 34, Praha 2. Prodejna je přímo na tramvajové zastávce. Rád Vám zde poradí a sklo na Váš iPhone aplikují ZDARMA!

Mějte vždy dostatek šťávy

Zapnutá mobilní data, sdílení aktuálních fotografiií z dovolené na sociálních sítích, jako jsou může velice poznamenat kapacitu Vaší baterie. V případě, že jste velice aktivní a snažíte se na dovolené zachytit skoro každý okamžik, je dobré opatřit se zásobou šťávy na cesty. Ideálním pomocníkem jsou čím dál více oblíbené a vyhledávané Powerbanky, které je možné koupit v několika designových provedeních a především kapacitách. Pro méně náročné uživatele, kteří oželí vzhled powerbanky na úkor její kapacity je připravena powerbanka od společnosti Choice, která je velice oblíbená ne kvůli vzhledu, ale kvůli kapacitě, kterou disponuje. (10 400 mAh) – Pokud si potrpíte především na designové zpracování, zajisté oceníte prémiovou dřevěnou powerbanku, která sice disponuje „pouze“ 4000 mAh, takže nabije Váš iPhone tak třikrát, ale zase je mnohem skladnější, propracovanější a lehčí, takže do kapsy na cesty vhodnější.

Powerbanka 2-2

K Powerbance jako takové nesmí chybět ani nabíjecí kabel! Všichni to znáte, roztřepené konce kabelů, zohýbané a hlášky píšící o tom, že nabíjení pomocí příslušenství není podporováno. Všechny popsané problémy dokážou velice zkomplikovat zacházení s Vaším iPhonem a většinou jako na potvoru přijdou v ten nejnevhodnější okamžik. Proto je dobré mít aspoň jeden kabel rezervní a nejlépe originál, který nyní můžete zakoupit v akci již od 399 korun s 2 letou zárukou a možností výměny při  víceméně jakémkoliv poškození (když se Vám například rozpáře, stačí se zastavit na prodejně a bude Vám poskytnut kabel nový).

Bonus na závěr

Pokud jste dočetli článek opravdu až do konce, jako odměnu jsme připravili pro čtenáře magazínu LetemSvětemApplem slevový kód “LSA”, který můžete uplatnit při objednání jakéhokoliv produktu a získáte tak 20% slevu.

tvrzeny sklo powerbanka FB

Dnes nejčtenější

.