Zavřít reklamu

Tisková zpráva: V poslední době se na trhu objevují nejrůznější elektrická vozítka, která vypadají jako z jiného světa. Všemožné hoverboardy, segwaye či  jednokolky mohou být zajímavým dopravním prostředkem, který ušetří Váš čas i klouby. Poněkud konzervativnějším řešením se jeví elektrické koloběžky. Klasickou koloběžku zřejmě nemusíme představovat, jelikož ji někdy pravděpodobně vyzkoušel každý z nás, i když ne asi takhle rychlou.

1

Čínský výrobce Xiaomi nabízí nejrůznější elektronické vychytávky, a tak by bylo s podivem, pokud by vynechal právě tento segment zboží. Jejich dalším zajímavým počinem se tak stala elektrická koloběžka Xiaomi Mi Scooter 2, která zaujme stylovým designem, působivým výkonem a poměrně slibnou výdrží. Informace o stavu koloběžky a vaší jízdě navíc lze po připojení, přes aplikaci Mi Home, zobrazit na displeji Vašeho chytrého telefonu. Můžete zde najít informace o ujetých kilometrech, zbývající dojezd nebo Vaši rychlost.

2

Výkon motoru dosahuje úctyhodných 500 W a jízda tak může být překvapivě svižná. Maximální rychlost je až 25 km/h a dojezd na jedno nabití kolem 30 kilometrů, zaručují rychlou přepravu na relativně velké vzdálenosti. Navíc elektromotor je do jisté míry schopen během jízdy dobíjet baterie, takže reálně můžete najet ještě více kilometrů.

náhledový obrázek článku

Podstatné ovládací prvky najdete na řídítkách, kde je kromě páčky s plynem, brzdy a zvonku i elegantní LED panel s tlačítkem zapnout/vypnout. Na středovém panelu navíc vidíte diody, které signalizují aktuální stav baterie. Pokud by se Vám ale přesto stalo, že Vám dojde „štáva“, nemusíte hledat kanistr a nejbližší čerpací stanici. Koloběžku stačí zapojit do elektrické sítě a za pár hodin (cca. 5h) máte zpět plnou kapacitu, tedy 7 800 mAh.

Odolnost IP54 zaručuje, že koloběžka si poradí také s prachem a vodou. Díky blatníkům přežijete menší přeháňku bez vážnější újmy i vy, což Vás v našich podmínkách s nepředvídatelným počasím, může klidně potkat. Lépe předvídatelný je již západ slunce, ale ani za tmy Vás Mi Scooter 2 nenechá ve štychu. Disponuje totiž integrovaným LED světlem, které rozzáří i tu nejtemnější cestu. Záda vám navíc kryje obrysové světlo, které zaručuje bezpečnost, pokud by se s Vámi rozhodl někdo závodit.

4

Samotná koloběžka je velmi pěkně zpracovaná vzhledově, ale i po stránce použitých materiálů, kde výrobce na ničem nešetřil. Vždy když dojedete do cíle, koloběžku lze jednoduše složit a vzít do ruky. Skládání je vyřešeno po vzoru tradičních koloběžek. Uvolníte pojistku a utahovací páčku, pomocí zvonečku, na kterém je železná karabina, přicvaknete řidítka k zadnímu blatníku a jdete. V ruce se však celkem pronese. Koloběžka váží slušných 12,5 kilogramu, ale koloběžka je dobře vyvážená, tak se nese vcelku příjemně.

5

Pokud vás i přesto tento zajímavý dopravní prostředek zaujal, je k dostání na iStage.cz za cenu 15 490 Kč, což je při porovnání s konkurencí, vzhledem ke kvalitě zpracování, rozumná cena. Koloběžka je v tomto obchodě, jako jediném, okamžitě k dostání a za pár hodin ji tak můžete mít doma. Poté se stačí již jen odrazit, zmáčknout plyn a hurá do světa!

Proč zakoupit koloběžku u nás?

  • Standartní záruka 2 roky
  • Poštovné a dobírka je u nás zdarma
  • V jakékoli situaci jsme vám k dispozici a rádi poradíme na chatu, e-mailu nebo telefonu
  • Zboží odesíláme každý den z Prahy
  • Náhradní díly budou v obchodě k dostání také

Kde koloběžku objednat?

Xiaomi Mi Scooter 2 FB

Dnes nejčtenější

.