Zavřít reklamu

S blížící se premiérou letošního iPhonu vyplouvá na povrch stále více nových informací. Už nesčetněkrát se potvrdilo, že letošní vlajkový model se pochlubí OLED displejem, celoskleněnou konstrukcí, bezdrátovým nabíjením, senzorem rozpoznání obličeje a několika dalšími novinkami. Nyní známý leaker Benjamin Geskin vyrukoval s informací, že telefon se bude prodávat celkem ve čtyřech různých barevných provedeních a chybět by neměla ani zcela nová „zrcadlová“ varianta.

Konkrétní informace prozatím nejsou známy, ale Geskin ukázal několik příkladů, jak by mohl „zrcadlový“ iPhone 8 vypadat. Všechny si je můžete prohlédnout v galerii níže. Pro ukázku sice posloužily fotografie levných obalů z Aliexpress, ale ve své podstatě názorně ukazují, jak by měla záda nového iPhonu vypadat. Stále je ovšem ve hvězdách, u které barvy bude zrcadlové provedení použito, jestli u černé nebo stříbrné potažmo bílé.

Geskinovo tvrzení, že se letošní iPhone bude prodávat jen ve čtyřech barvách, jde ruku v ruce s informace proslulého Apple analytika Ming-Chi Kua. Ten také před nedávném prohlásil, že iPhone 8 bude nabízen v méně barvách, než je u Applu poslední dobou zvykem. Pro srovnání, u letošního iPhonu 7 si může zájemce vybrat celkem ze šesti různých barev.

Zpráva o barvách přichází jen pár dní poté, co jsme se dozvěděli, že iPhone 8 dost možná nebude vůbec disponovat Touch ID. Snímač otisků prstů má totiž údajně nahradit již zmiňovaný 3D senzor rozpoznání obličeje. Applu se tak stejně jako Samsungu pravděpodobně nepodařilo integrovat snímač do displeje a musí se tak uchýlit ke kompromisům. Namísto umístění Touch ID na záda telefonu ale raději volí jeho úplné odstranění. Zda k tomu však skutečně dojde, se dozvíme začátkem září.

iphone mirror back

Dnes nejčtenější

.