Zavřít reklamu

O tom, že se na Kickstarteru objevují každou chvíli opravdu zajímavé vynálezy, vás informujeme vcelku pravidelně. Tentokrát jsme tam narazili na věc, kterou určitě ocení všichni milovníci numerických klávesnic.

Produkt Nums, o kterém jsme se vám rozhodli popovídat, je opravdu zajímavou věcičkou. Jedná se totiž o ultratenké inteligentní zařízení, které přemění váš trackpad na MacBooku v elegantní numerickou klávesnici. Vyťukávání čísel na trackpadu je však jen jednou z několika skvělých vychytávek, které Nums přináší. V plánu je totiž i spouštění různých aplikací a webových stránek pomocí různých tahů či stisknutí čísel. Plánovaná je i podpora Drag and Drop pro jednoduchou manipulaci se soubory. V neposlední řadě vám pak Nums uchrání váš tracpkad od nehezkých škrábanců a rýh.

Celý tento produkt by se měl skládat z mnoha skleněných filmů s jemným potiskem, u nějž výrobce garantuje dlouhou životnost bez vyblednutí. Potisk by pak v horších světelných podmínkách odrážel světlo z displeje počítače a zajistil by tak poměrně snadnou práci i za tmy.

Nums-numerická-klavesnice

Funkčnost pak zajišťuje aplikace, která obsahuje speciální algoritmus pro nejrůznější funkce Nums. Více informací však zatím o tomto zajímavém produktu známo není.

Nums-numerická-klávesnice2

Pokud vás však už z toho mála, co o něm píšeme, produkt zaujal, určitě navštivte stránky jeho vynálezců. Nápad je to určitě chvályhodný a kdo ví, třeba bude za pár let úplným standardem.

nums-fb

Dnes nejčtenější

.