Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Orasis HD
OrasisHD je fotografická aplikace, schopná pořídit HDR fotografii v jednom záběru. Po pořízení snímek automaticky transformuje v dobře exponovanou, přirozeně vypadající fotografii.

[appbox appstore id454408758 oldprice=“59Kč“]

IntelliDrink PRO
IntelliDrink je vychytaná aplikace pro výpočet obsahu alkoholu v krvi. Využívá svého jednoduchého uživatelského rozhraní a komplexních algoritmů k precizním kalkulacím.

[appbox appstore id440759306 oldprice=“89Kč“]

Silly Stickmen
Silly Stickmen je jedna z nejzábavnějších samolepkových aplikací pro iMessage. Propůjčí vašim zprávám oživení v podobě animovaných panáčků, kteří ozvláštní každou zprávu.

[appbox appstore id1176558761 oldprice=“29Kč“]

 

 

Waffle – Video Player
Waffle je výkonný YouTube klient, navržený exkluzivně pro iOS. Sledujte nový obsah vašich oblíbených kanálů, sledujte a postujte komentáře a odpovědi, procházejte jednotlivé kategorie nebo vyhledávejte videa bez reklam.

[appbox appstore id1193772661 oldprice=“29Kč“]

Movie Spirit
Chcete vytvořit svůj vlastní snímek a stát se tak na chvíli režisérem, producentem, nebo hlavní hvězdou? V MovieSpirit to vše zvládnete sami.

[appbox appstore id1020541183 oldprice=“299Kč“]

Note-Ify Notes
Note-Ify Notes je jednoduchá aplikace pro pořizování poznámek. Vytvářejte a spravujte své poznámky, nápady, nákupní seznamy, úkoly a řadu dalších informací.

[appbox appstore id675708914 oldprice=“29Kč“]

Shaky Totems

Klasická hra na „stavění věží“ je zpět. S novou, větší silou, a novým, úchvatným designem. Otestujte svou trpělivost a reflexy a přesvědčte se, zda dokážete vystavět nejvyšší věž v celé džungli.

[appbox appstore id1072802586 oldprice=“29Kč“]

Sorcery!
Epická čtyřdílná adventura, která vás provede tajuplnou zemí, plnou monster, pastí a magie, je tu pro vás. Rozhodněte sami o svém příběhu a osudu.

[appbox appstore id627879091 oldprice=“149Kč“]

iOS Apps 6717

Dnes nejčtenější

.