Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Weather Info App
Aplikace Weather Info App se od ostatních, stejně zaměřených aplikací, trochu liší. Nabízí totiž live tapety a widgety na plochu vašeho zařízení. Zobrazí vám základní data o počasí, za jejichž správnost se tvůrci aplikace zaručují.

[appbox appstore id881455899 oldprice=“29Kč“]

Breathe Pro
Breathe Pro vás naučí správně dýchat. Správné dýchání je klíčem ke správné relaxaci, redukci stresu, vyšší odolnosti nebo třeba i lepšímu spánku.

[appbox appstore id1105390591 oldprice=“29Kč“]

droptune
Droptune je plně funkční dropboxový hudební přehrávač pro vaše mobilní zařízení. Samozřejmostí je automatická synchronizace s Dropboxem, odkud buďto aplikace přímo streamuje vaši oblíbenou hudbu, nebo umožní stahování do vašeho zařízení pro offline poslech.

[appbox appstore id886592053 oldprice=“29Kč“]

OneDay
OneDay je skvělá aplikace, která vám pomůže s odpočtem k těm nejlepším momentům vašeho života. Nastavit si v ní ale pochopitelně můžete i významné dny vašich blízkých.

[appbox appstore id1103749083 oldprice=“119Kč“]

UNZIP! Pro
UNZIP Pro je elegantní, jednoduchá, výkonná aplikace pro správu komprimovaných ZIP souborů na iPhonu i iPadu. Soubory můžete komprimovat jak s heslem, tak i bez hesla, aplikace podporuje i formáty RAR, 7Z, ZIP, TAR, GZIP.

[appbox appstore id1238073660 oldprice=“149Kč“]

How Old
Zajímá vás, jak staře či mladě vypadáte? Zábavnou odpověď vám dá aplikace How Old. Váš věk dokáže odhadnout na základě analýzy rysů vašeho obličeje.

[appbox appstore id1001845160 oldprice=29Kč“]

Willing Webcam
Willing Webcam je užitečný software, který dokáže uložit video z vestavěné kamery. Umožňuje i ukládání jednotlivých snímků a jejich třídění do alb.

[appbox appstore id918035587 oldprice=“29Kč“]

Reckless Racing
Připoutejte se a připravte se na jízdu vašeho života. Přichází dvojka závodní hry Reckless Racing s nabídkou dvaceti vyladěných aut a téměř třiceti různých tratí.

[appbox appstore id476274173 oldprice=“59Kč“]

iOS APPS 24

Dnes nejčtenější

.