Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Prime for Instagram
Kdy je nejlepší čas pro zveřejnění instagramového postu? Tuto otázku za vás může vyřešit aplikace Prime for Instagram. Její výkonný algoritmus analyzuje tisíce nejrůznějších dat a na základě této analýzy vám sdělí přesný čas, který je tím pravým pro zveřejnění vašeho příspěvku.

[appbox appstore id981478530 oldprice=“59Kč“]

Daily Steps
Oblíbený krokoměr konečně přichází na iPhone a Apple Watch. Je kompatibilní s platformou HealthKit a díky neustálému vylepšování dokáže vždy využít těch nejlepších funkcí vašeho zařízení.

[appbox appstore id720629415 oldprice=“59Kč“]

Magic Wallpaper Pro
Magic Wallpaper Pro s více než 100 tisíci obrázky vysoké kvality probudí displej vašeho iOS zařízení opět k životu. Vyberte si tu správnou tapetu na vaši plochu i na uzamčenou obrazovku.

[appbox appstore id1221452876 oldprice=“89Kč“]

VeryPDF PDF to Word
S VeryPDF můžete rychle, snadno a kvalitně provádět převod PDF souborů do souborů Word či Text, JPEG, PNG, nebo naopak do formátu PDF převádět soubory platformy Office, soubory ve formátu HTML a řadu dalších.

[appbox appstore id959436075 oldprice=“179Kč“]

iShurg
Už vás nudí klasické emojis? Překvapte své přátele textovými smajlíky, díky kterým můžete vyjádřit širokou škálu emocí, zobrazit nejrůznější zvířata nebo činnosti.

[appbox appstore id1194298361 oldprice=“29Kč“]

Barcode ToolBox
Aplikace BarCode ToolBox nabízí řadu užitečných funkcí, mezi něž patří například vytváření a skenování čárových i QR kódů, skenování dokumentů, sdílení vytvořených kódů na sociálních sítí i prostřednictvím e-mailu a řada dalších.

[appbox appstore id1069592263 oldprice=“29Kč“]

MiniBugdet Pro
Minibudget je minimalistická, ale maximálně užitečná aplikace, která vám pomůže udržet si přehled ve vašem finančním rozpočtu. Pyšnit se může kvalitními a užitečnými funkcemi a intuitivním uživatelským rozhraním.

[appbox appstore id1023219926 oldprice=“59Kč“]

noPhone Hour
Smartphony hrají v našich životech bezesporu velmi důležitou roli. Existuje však i řada důležitějších věcí. noPhone Hour je aplikace, která vám pomůže se na ně lépe soustředit.

[appbox appstore id1127726807 oldprice=“29Kč“]

Done-List
Je příjemné a motivující vědět, že jste v daný den splnili vše potřebné. Jak si v tom ale udržet přehled? Pomůže vám aplikace Done List – minimalistický seznam úkolů, který vás motivuje.

[appbox appstore id1254027790 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 5617

Dnes nejčtenější

.