Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

WeCal
WeCal je jednoduchá a opravdu chytrá aplikace pro správu kalendáře. Jediným klepnutím můžete přidat připomínky i kontakty, aplikace umožňuje zobrazování sdílených aktivit.

[appbox appstore id590404570 oldprice=“89Kč“]

Easy Spending
Easy Spending je jednoduchou a efektivní cestou ke kontrole vašich výdajů, redukci dluhů a nárůstu bohatství. Její denní používání povede k perfektní kontrole vašich financí.

[appbox appstore id437238261 oldprice=“59Kč“]

NoLocation
S aplikací NoLocation můžete perfektně vyladit soukromí vašich fotografií. Její použití je jednoduché a celý proces zabere jen pár sekund. Pokud nechcete sdílet informace o lokacích vašich fotografií, je pro NoLocation tou pravou.

[appbox appstore id966446975 oldprice=“59Kč“]

QuickVoiceEx
QuickVoiceEx je jednoduchá a uživatelsky přívětivá aplikace pro pořizování audio poznámek. Ať už jste na přednášce, vedete rozhovor, nebo chcete jen zaznamenat své myšlenky, QuickVoiceEx vám bude vždy po ruce.

[appbox appstore id1078657359 oldprice=“29Kč“]

XyKey
XyKey je jednoduchá a snadná aplikace pro správu hesel. Používá šifrovací technologii, která vám pomůže zašifrovat a spravovat citlivá data, spojená s vašimi účty.

[appbox appstore id1020194176 oldprice=“59Kč“]

Speedometer HD PRO
Speedometer HD PRO dokáže zobrazit vaši aktuální rychlost, a to jak v podobě digitálního, tak i analogového rychloměru. Kromě aktuální rychlosti dokáže zobrazit i nejvyšší a průměrnou rychlost.

[appbox appstore id711338906 oldprice=“29Kč“]

Dog Moji
Co může být lepší, než samolepky pro iMessage? Psí samolepky pro iMessage. Tato aplikace potěší všechny milovníky psů. Nabíí 82 unikátních samolepek, které ozvláštní každou vaši zprávu.

[appbox appstore id1154673126 oldprice=“29Kč“]

DMD vClone
DMD vClone vám umožní vytvořit video, na němž se vybraný objekt či osoba může nacházet víckrát. Jednoduše pořídíte tři videa s toutéž osobou, pohybující se na statickém pozadí, a získáte jedinečné video, na němž se dotyčný bude nacházet hned několikrát.

[appbox appstore id991149971 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 3717

Dnes nejčtenější

.