Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Sorted
Sorted je minimalistický, ale výkonný a vysoce užitečný denní plánovač. Kromě plánování můžete v aplikaci Store zadávat své nápady a myšlenky a třídit je do seznamů a dělat plno dalších věcí, které vám pomohou převzít kontrolu nad vašim rozvrhem.

[appbox appstore id1022256487 oldprice=“249Kč“]

One Day Journal
Zachyťte svůj život tak, jak ho žijete – od momentů, které se odehrají jen jednou za život, až po každodenní chvilky. Elegantní rozhraní této aplikace vám umožní provádět deníkové zápisky s opravdovým potěšením.

[appbox appstore id1044867788 oldprice=“149Kč“]

Trigraphy
Trigraphy je skvělým nástrojem pro všechny, kteří chtějí svým fotografiím propůjčit nádech jedinečnosti. Nabízí nejrůznější umělecké efekty, filtry, možnosti textur a přizpůsobení nejrůznějších parametrů.

[appbox appstore id950513582 oldprice=“59Kč“]

Time Manager
Time Manager představuje jednoduchou a snadnou cestu k tomu, abyste si udrželi přehled o svých každodenních aktivitách. Jediným klepnutím získáte přístup k vašim běžným úkolům, které můžete libovolně upravovat.

[appbox appstore id989641734 oldprice=“59Kč“]

Data Master
Spravujte spotřebu svých dat na vašem zařízení v reálném čase. Data Master vám pomůže se správou jak mobilních (4G/LTE/3G/Edge/GPRS) dat, tak i dat z Wi-Fi sítě.

[appbox appstore id480520604 oldprice=“59Kč“]

EverFont
S aplikací EverFont budete mít tisícovky fontů přímo ve vašem iPhonu, iPadu či iPodu touch. Aplikace poslouží nejen vývojářům a designérům, ale každému, kdo chce s fonty experimentovat v aplikacích, jako je například Pages nebo Keynote.

[appbox appstore id580059916 oldprice=“149Kč“]

Home Scan Pro
Je vaše domácí síť a připojená zařízení v bezpečí? S pomocí aplikace Home Scan Pro můžete odhalit možná bezpečnostní rizika u vaší sítě a získat přehled o tom, která zařízení jsou do vaší sítě připojena.

[appbox appstore id1107038658 oldprice=“149Kč“]

Ninja – Stolen Scrolls
Dokážete být rychlý jako ninja? Vyzkoušejte si své schopnosti v této 2D adventuře v komiksovém stylu. Překonávejte překážky, snažte se porazit nepřátelské ninji, monstra, zombies, a objevujte nový herní svět.

[appbox appstore id673003293 oldprice=“89Kč“]

Brick Breakazoid
Kdo by neznal klasický a důvěrně známý arkanoid? Brick Breakazoid vám přináší pestrobarevné herní levely, řadu neobvyklých funkcí a především slibuje nekonečnou zábavu.

[appbox appstore id448244017 oldprice=“59Kč“]

iOS Apps 24

Dnes nejčtenější

.