Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Color Acent
Aplikace Color Accent vám umožní přidat během několika málo vteřin působivé efekty k vašim fotografiím. Klepnutím na danou barvu zvýrazníte patřičný odstín na fotografii, měnit můžete i odstín a sytost příslušné barvy.

[appbox appstore id453170202 oldprice=“29Kč“]

Renote
Renote poslouží všem, kteří si často a rádi pořizují nejrůznější poznámky. Je užitečná jak pro studenty, tak i pro novináře, akademiky, nebo třeba lékaře. Pořizování poznámek i jejich úprava je snadnou a rychlou záležitostí.

[appbox appstore id955123296 oldprice=“29Kč“]

PhotoTangler
PhotoTangler Collage Maker je výkonná aplikace, která z vašich oblíbených fotografií vytvoří působivé koláže. Dává vám na výběr hned z několika kreativních způsobů, kterými můžete snímky spojit dohromady.

[appbox appstore id422301314 oldprice=“89Kč“]

Sixpack Abs Within 30 Days
Stále ještě máte možnost doladit svou postavu i fyzičku do dovolené. Aplikace Sixpack Abs vám slibuje „pekáč buchet“ na břiše v horizontu jednoho měsíce. Přijmete tuto výzvu?

[appbox appstore id1056042438 oldprice=“29Kč“]

Black Wallpapers & Backgrounds
S aplikací Black Wallpapers & Backgrounds můžete plochu i uzamčenou obrazovku svého iOS zařízení vyzdobit a vyladit stylovými, do černa laděnými snímky.

[appbox appstore id596722805 oldprice=“29Kč“]

Exif Viewer
EXIF Viewer je velice užitečná aplikace, která vám pomůže zjistit důležité informace o pořízených fotografiích. Kromě zobrazení EXIF metadat můžete ale také díky této aplikace příslušné informace z fotografie vymazat.

[appbox appstore id944118456 oldprice=“89Kč“]

Cleu
Cleu je užitečná aplikace, která vám umožní propojení s nejrůznějšími službami a platformami. Díky tomu se doba, kterou strávíte na svém iOS zařízení, výrazně zkrátí. Nabízí propojení například se službou Uber, systémem Hue od Philips nebo kalendářem, nabízí i informace o aktuálním počasí.

[appbox appstore id581783905 oldprice=“29Kč“]

Photo Calendar 365
Aplikace Photo Calendar 365 automaticky organizuje vaše fotografie do kalendáře a / nebo mapy. Díky tomu získáte skvělý přehled o tom, kde a kdy jste dané snímky pořídili.

[appbox appstore id1073336027 oldprice=“59Kč“]

Flow
Flow vám obsah vaší e-mailové schránky představí ve formě pokračujícího feedu a umožní vám sledovat vaše zprávy a reagovat na ně, aniž byste ztratili kontext.

[appbox appstore id1142964261 oldprice=“149Kč“]

iOS Apps 26617

Dnes nejčtenější

.