Zavřít reklamu

Máte rádi disco a jste zároveň chovatelem čtyřnohého chlupatého miláčka? Pak je tenhle článek přesně pro vás. Na internetu se totiž objevilo pravdu zajímavé video, které ukazuje, jak tyto dvě věci skloubit do jedné.

Představujeme vám psí disco vestu. Tato fešná vestička udělá z vašeho miláčka doslova krále salonu. Disponuje totiž 256 žároviček, které můžou samosebou měnit barvu. Ptáte se, jak toho uživatel docílí? To je na tom asi to nejlepší! Psí vestička je totiž plně kompatibilní s vaším telefonem a pomocí aplikace ji můžete bez problému ovládat.

Pejskovi můžete vybrat vaší oblíbenou barvu, či ji pár doteky změnit podle situace. Chcete darovat pejska jako vyznání lásky ale zapomněli jste koupit rudé růže? Nevadí, zvolte si červenou barvu na žárovkách a problém je vyřešen. Chcete vzít svého pejska na fotbalový zápas, ale nejste si jisti, v jakých dresech zrovna dnes váš tým hraje? Pro vás to znamená si s sebou vzít dvě barvy dresu, pro vašeho pejska to však není žádný problém! Do týmových barev ho můžete obléci až na tribuně (nebo až podle toho, kdo vyhraje).

Neuvěřitelné funkce

Pokud vám to stále nestačí, radši se před následujícími řádky posaďte. Další funkcí, která lze přes váš smartphone nastavit, je funkce zobrazování nápisů na vestě. V praxi to pak vypadá tak, že do telefonu napíšete slovo a na pejskovi se pak toho slovo rozsvítí. Na výběr je pak spousta efektů, od stání na jednom místě, přes různé mizející přechody až po neustálé opakování se při odjezdu jednou stranou a příjezdu stranou druhou, jaké můžeme znát třeba z amerických filmů.

 

V neposlední řadě se pak váš parťák stane jednoduše nepřehlédnutelným. Nejen, že si ho okolí zamiluje a děti z něj budou pištět nadšením, výrazně zároveň přispějete k jeho bezpečnosti. Pokud by se vám totiž například zaběhl do vozovky, řidiči si ho pravděpodobně všimnou daleko dříve, než normálně.

Pokud tedy hledáte něco, čím vašem čtyřnohému příteli dodáte na prestiži, zlepšíte jeho bezpečnost a zároveň jste fanoušky blikajících diskotékových světel, právě jsme vám našli řešení. Děkovat nemusíte, stačí, když nám do komentářů vložíte fotografie vašich svítících mazlíčků.

disco-dog-fb

Dnes nejčtenější

.