Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Travel iBlog HD
Aplikace Travel iBlog bude skvělým společníkem na všech vašich cestách. Umožní vám vytvářet skvělé záznamy a sdílet je exportem do formátů PDF, PNG nebo JPEG.

[appbox appstore id471472526 oldprice=“119Kč“]

Yoga – Poses and Classes
Tato aplikace vám nabízí obsáhlou knihovnu videí v HD rozlišení se 111 pozicemi. Mezi pozicemi je možné vyhledávat, součástí knihovny je i popis, instrukce a benefity každé pozice.

[appbox appstore id1122658784 oldprice=“119Kč“]

Translate Safari
TranslateSafari je rozšíření pro mobilní verzi vašeho webového prohlížeče Safari. Dokáže přeložit a nahlas přečíst celou webovou stránku v příslušném prohlížeči.

[appbox appstore id919040797 oldprice=“149Kč“]

Pointillisted
Aplikace Pointillisted z vašich fotografií vytvoří umělecké pointillistické dílo. Vygenerované obrázky si můžete dále libovolně přizpůsobit. Aplikace navíc umožňuje barevnou izolaci vybrané barvy na fotografii.

[appbox appstore id1003104048 oldprice=“29Kč“]

Night Web Browser by Alex
Night Web Browser by Alex je webový prohlížeč, který vám umožní ztlumit jas vašeho displeje, a to včetně klávesnice nebo videí na YouTube.

[appbox appstore id659125750 oldprice=“29Kč“]

Time Note
Aplikace Time Note vám umožní spravovat vaše důležité pracovní, rodinné a jiné události. Každé události přiřadíte fotografii, ikonu, podrobnosti a časové údaje, události se pak zobrazí na časové ose.

[appbox appstore id1114389016 oldprice=“89Kč“]

LoginBox
LoginBox je univerzální aplikace, díky které si můžete uložit a spravovat všechny vaše přihlašovací údaje pro sociální sítě a jiné weby. Aplikace umožňuje i generování hesel a jejich zkopírování do schránky.

[appbox appstore id1132970880 oldprice=“59Kč“]

Siralim
Siralim 2 je oldschoolová RPG hra, v níž naháníte nejrůznější monstra. Sami si můžete vyladit stovky kreatur, které budou bojovat za vás.

[appbox appstore id1148047801 oldprice=“149Kč“]

Sonic the Hedgehog
Hra, která toho tolik odstartovala, je nyní zdarma a optimalizovaná pro mobilní zařízení. Naberte pořádnou rychlost a proběhněte sedmi klasickými zónami. Sbírejte zlaté kroužky, porazte všechny nepřátele a staňte se vítězem.

[appbox appstore id316025912 „89Kč“]

iOS Apps 5617

Dnes nejčtenější

.