Zavřít reklamu

Apple od května zveřejňuje sérii videotutoriálů, ve kterých se zaměřuje na fotografování. O videotutoriály se dělí nejen na svých webových stránkách, ale také na svém kanálu na YouTube. Včera vyšly další dvě videa, která představují funkci Vzpomínky v aplikaci Fotky.

Videa ukazují uživatelům, jak si uspořádat Vzpomínky v aplikaci Fotky a jak je potom sdílet na sociálních sítích. Ačkoliv jsou videa dlouhá pouze 40 sekund, obsahují podrobné vizuální pokyny krok za krokem.

Zde jsou videotutoriály, které Apple včera zveřejnil:

https://www.youtube.com/watch?v=_Dzv3LCvlJY

https://www.youtube.com/watch?v=X-VxQYw8hLk

Apple před dvěma dny vydal reklamní spot, v němž je iPhone ztvárněn jako starý člověk. V průběhu celé reklamy prochází zaprášený archiv s fotografiemi a skládá z nich vzpomínkové video. O této reklamě, ze které budete mít slzy na krajíčku, jsme psali v tomto článku. A hned den po této reklamě se Apple podělil o videotutoriály, jak se vzpomínkami pracovat.

Výukové programy od Applu jsou jednoduché a zaměřené na uživatele, kteří nejsou obeznámeni s možnostmi fotografování na iPhonu. Videotutoriály radí, jak zachytit svislé panorama, jak vyfotit selfie s časovačem či jak fotografovat bez blesku. V některých videích najdete obecné tipy pro fotografování či informace o tom, jak například fotit portréty.

memories fb

Dnes nejčtenější

.