Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Pocket Yoga
S aplikací Pocket Yoga můžete cvičit kdekoliv a kdykoliv. Cvičení plně přizpůsobíte svým schopnostem, svému tempu a momentálnímu zdravotnímu stavu. Na výběr máte z 27 sestav o rozdílné délce a náročnosti.

[appbox appstore id347400507 oldprice=“89Kč“]

TextGrabber
TextGrabber rychle a jednoduše oskenuje, přeloží a uloží vámi vybraný text nebo QR kód, a to jak ve virtuální, tak i v tištěné podobě. Naskenovaný obsah můžete okamžitě upravovat, přečíst ve VoiceOveru nebo sdílet prostřednictvím SMS, e-mailu, sociálních sítí či na Evernote.

[appbox appstore id438475005 oldprice=“149Kč“]

NavaFit
NavaFit je platforma pro fitness komunitu, díky které můžete najít toho pravého partnera pro vaše oblíbené cvičení. Nezáleží na tom, jestli jste ostřílení mistři nebo se cvičením teprve začínáte – tato aplikace vám najde parťáka přímo na míru.

[appbox appstore id843637170 oldprice=“59Kč“]

Sixpack by VGFit
Aplikace Six Pack Abs by VGFIT vám pomůže dostat se do formy, shodit přebytečný břišní tuk a zlepšit sílu v oblasti beder a břicha. Aplikace byla vyvinuta ve spolupráci s profesionálními fitness experty a sportovci.

[appbox appstore id843233267 oldprice=“119Kč“]

Ananda
Ananda vám pomůže meditovat, soustředit se a relaxovat za pomoci progresivních binaurálních tónů a uklidňujících zvuků vysoké kvality. Ať už se potřebujete soustředit, nebo si jen zdřímnout, Ananda je tou pravou aplikací pro vás.

[appbox appstore id740204574 oldprice=“89Kč“]

Art Genius
Díky aplikaci Art Genius můžete své fotografie proměnit v umění. Jediným stiskem tlačítka můžete své snímky libovolně upravovat a vylepšovat, kromě klasických formátů můžete svá díla ukládat jako speed painting video nebo animovaný GIF.

[appbox appstore id1053591857 oldprice=“59Kč“]

CloudHub
Cloud Hub je jednoduchá čtečka a správce dokumentů pro platformu iOS. Umožní vám stahovat i nahrávat soubory do cloudových služeb jako Box, Dropbox, OneDrive a řada dalších. Soubory, uložené v aplikaci, můžete snadno spravovat a dále sdílet nejen na sociálních sítích.

[appbox appstore id972238010 oldprice=“29Kč“]

SPEEDOMETER
SPEEDOMETER vám ukáže vaši aktuální rychlost, průměrnou rychlost i nejvyšší rychlost. Zobrazit si můžete i vzdálenost, kterou jste urazili, a to buďto v kilometrech, nebo mílích.

[appbox appstore id705113954 oldprice=“119Kč“]

FileCalendar
FileCalendar je neuvěřitelně užitečná aplikace, která spolupracuje přímo s kalendářem ve vašem iPhonu či iPadu. Umožňuje vám k jednotlivým dnům a událostem přidávat soubory, poznámky a kontakty.

[appbox appstore id976927698 oldprice=“59Kč“]

Let’s LED
S displejem vašeho iPhonu či iPadu si můžete užít spoustu zábavy – a nemusí jít zdaleka jen o hry. Aplikace Let’s LED promění vaše iOS zařízení ve světelný poutač nebo digitální hodiny. Za použití více než stovky nejrůznějších symbolů můžete vytvořit libovolnou zprávu.

[appbox appstore id1118318643 oldprice=“29Kč“]

Dnes nejčtenější

.