Zavřít reklamu

Nový 10,5″ iPad Pro přináší spoustu lákavých novinek – rychlejší procesor, 120Hz ProMotion displej nebo třeba užší rámečky okolo displeje. Zároveň ale tablety přichází s novými wallpapery, se kterými jsou vyobrazeny na balení. Zajímavostí je, že pro každou barvu – Space Gray, Silver, Gold a Rose Gold – je použitá i jiná tapeta. A my vám nyní přinášíme možnost si tyto tapety stáhnout a nastavit si je na svých zařízeních.

Ani jedna z uvedených tapet není prozatím k dispozici v novém iOS 11 a wallpaper ze stříbrné varianty tabletu není dokonce dostupný ani ve firmwaru iPadu. Zahraničnímu serveru 9to5mac se ale i přesto celou čtveřici tapet podařilo získat, a tak si je můžete stáhnout v galerii a nastavit si na svých zařízeních jako pozadí.

Pokud si chcete stáhnout tapetu v plném rozlišení, pak vždy využijte odkaz, který se nachází v popisu tapety (pod obrázkem) v galerii výše na slovu „zde.“ Pozadí jsou v dostatečně velkém rozlišení, tudíž vám budou sedět nejenom na všechny současné tablety od Applu, ale také na Macy.

iPad Pro packaging FB

Dnes nejčtenější

.