Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Air Disk Pro
AirDisk Pro vám umožňuje skladovat, prohlížet a spravovat soubory na vašem iPhonu, iPadu a iPodu touch. K AirDisku se můžete připojit z Macu nebo PC přes Wi-Fi připojení.

[appbox appstore id505904421 oldprice=“59Kč“]

Thunderspace 5K
Zatímco v průběhu dne vám Thunderspace pomůže odpoutat se od okolního ruchu, v noci vás dokáže spolehlivě uspat. Používá techniku 3D audia, díky které se dokážete vždy podle potřeby uvolnit a zrelaxovat.

[appbox appstore id636485814 oldprice=“89Kč“]

Flaregram
Aplikace Flaregram vám dá k dispozici řadu realistických analogových a vintage filtrů pro vaše fotografie. Filtry můžete aplikovat při fotografovaní, stejně jako na již pořízené snímky.

[appbox appstore id1024160790 oldprice=“149Kč“]

boho
boho je další z řady skvělých aplikací pro populární vintage filtry. Užijte si úpravu fotografií s retro filtry a působivými efekty. Filtry se skvěle hodí nejen pro portréty – vše záleží na vaší invenci a kreativitě.

[appbox appstore id1082219334 oldprice=“149Kč“]

Foresee
Foresee je aplikace pro inteligentní předpověď počasí. Díky Foresee budete vždy vědět, zda má cenu jít si právě teď na hodinu zaběhat, zda si vzít na výlet pláštěnku nebo kdy se vyplatí pracovat na zahradě.

[appbox appstore id934906611 oldprice=“59Kč“]

Windy
S aplikací Windy budete mnohem lépe spát, relaxovat, meditovat i soustředit se. Aplikace dokáže spolehlivě zamaskovat všechny nechtěné zvuky, zatímco vám bude přehrávat vysoce kvalitní zvuk větru nahraný za použití 3D sound techniky.

[appbox appstore id841377297 oldprice=“59Kč“]

Cargo Car Parking

Cargo 3D Car Parking je báječný simulátor, který prověří vaše řidičské a parkovací schopnosti zároveň. Má plno skvělých funkcí, díky kterým si hru vychutnáte skutečně naplno.
[appbox appstore id1186716985 oldprice=“29Kč“]
Dejte průchod síle svých pěstí, kouzel a zbraní v této vizuálně okouzlující adventuře. V průběhu hraní odemykáte schopnosti svých hrdinů a postupně se stáváte mistrem.
[appbox appstore id1218046599]

Dnes nejčtenější

.