Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Calendarium – Everything About This Day
Calendarium je nový kalendář, vyznačující se přehledností a jednoduchým používáním. Díky němu můžete objevovat nové a zajímavé věci, spojené s daným dnem. Zobrazí vám ale i číslo daného týdne, délku dne, nebo čas východu a západu slunce.

[appbox appstore id482136387 oldprice=“29Kč“]

StagePro
Díky této aplikaci můžete vytvářet prezentace, spolupracovat na nich a předvádět je. StagePro kombinuje pohodlnost fotoaparátu s možnostmi whiteboardu. Můžete skicovat přes videa a fotografie, vkládat obrázky, tvary, texty, nahrávat videa a pořizovat snímky obrazovky.

[appbox appstore id714477455 oldprice=“149Kč“]

Blink
S aplikací Blink můžete vytvářet skvělé fotografie a upravovat je přesně podle vašich představ. Aplikace obsahuje řadu nástrojů které vám pomohou z vašich fotografií vytvořit skutečná umělecká díla.

[appbox appstore id933002558 oldprice=“119Kč“]

Task To Do List Manager
Tato aplikace je skvělým podpůrným nástrojem pro nativní aplikaci Připomínky v iOS. Díky ní si můžete připomínky plně přizpůsobit a nastavit možnosti opakování a upozornění.

[appbox appstore id566962570 oldprice=“149Kč“]

Awesome Lists
Awesome Lists je jednoduché a elegantní řešení pro všechny, kteří si rádi a často tvoří nejrůznější seznamy pro různé účely. Aplikace se pyšní jednoduchým a elegantním rozhraním, možností rychlého zadávání a skvělou synchronizací.

[appbox appstore id427124243 oldprice=“119Kč“]

Login Security
Login Security je univerzální aplikace, která shromažďuje a spravuje všechna vaše hesla jak pro sociální sítě, tak pro nejrůznější weby. Loginy můžete přidávat, upravovat i odstraňovat.

[appbox appstore id1167454519 oldprice=“29Kč“]

Star Cat Adventure
Star Cat ztroskotala ve vesmíru a ztratila se. Ze všeho nejvíce si přeje vrátit se domu a znovu se setkat se svou rodinou. Pomůžete jí a vydáte se s ní na úžasné a fantastické vesmírné dobrodružství?

[appbox appstore id1210234523 oldprice=“29Kč“]

Flick Champion Winter Sports
Je libo lehké zchlazení v horkých dnech? Zkuste hru Flick Champion Winter Sports. Vyberte si zemi, kterou chcete reprezentovat v rozličných zimních sportovních disciplínách, jako je slalom, lední hokej nebo sjezdové lyžování.

[appbox appstore id592682163 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 14617

Dnes nejčtenější

.