Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

File Manager Pro
File Manager Pro je skvělá aplikace pro stahování, správu a prohlížení všech vašich souborů na vašem iPadu či iPhonu. Aplikace by se dala přirovnat k Windows Exploreru nebo Finderu. Podporuje synchronizaci s iTunes, Google Drive, Dropbox, umožňuje otevírat soubory z jiných aplikací.

[appbox appstore id558270538 oldprice=“119Kč“]

Tape
Pamatujete si na kazety z osmdesátých a počátku devadesátých let? Nyní je můžete znovu mít. Aplikace Tape funguje jako emulátor kazetového přehrávače. Při přehrávání vaší oblíbené muziky vám zobrazí přetáčející se kazetu.

[appbox appstore id537766208 oldprice=“29Kč“]

Easy Backup Pro
Mezi hlavní funkce této aplikace patří možnost zazálohovat všechny kontakty jediným klepnutím, odeslat zálohu na e-mail, exportovat adresář do Excelu a jednoduše obnovit kontakty z jakéhokoliv iOS zařízení. Zálohy lze exportovat i do cloudových služeb typu Dropbox nebo Google Drive.

[appbox appstore id921359146 oldprice=“89Kč“]

Week Calendar Pro
Aplikace Week Calendar Pro pro iOS přináší odlišný přístup k práci s kalendáři. Do plně přizpůsobitelného týdenního kalendáře si můžete přidávat položky a rozličnými způsoby je zobrazovat.

[appbox appstore id1115935289 oldprice=“59Kč“]

iScan Pro
Text Reader Scan Pro 2 promění vaše iOS zařízení v mobilní scanner. Kromě skenování můžete soubory a stránky ořezávat, přetáčet a barevně upravovat. Naskenované soubory můžete sdílet na sociálních sítích nebo na cloudová úložiště.

[appbox appstore id1030970372 oldprice=“59Kč“]

System Activity Monitor
Populární sledovací aplikace je po nějaké době opět zdarma. Díky ní můžete snadno, rychle a spolehlivě zjistit stav paměti vašeho zařízení, podrobnosti o životnosti baterie, využitý prostor a další informace.

[appbox appstore id386118145 oldprice=“29Kč“]

Beat Stomper
Hudba, neony, geometrie. Skákejte, dupejte, radujte se. S touto hrou se nebudete ani náhodou nudit. Na co ještě čekáte?

[appbox appstore id1041808803 oldprice=“59Kč“]

8bit Wars: Apokalyps
Retro je in. To si dobře uvědomují i tvůrci hry 8bitWar pro iOS, která kombinuje svéráznou grafiku se skutečnou výzvou pro vaše strategick a taktické myšlení. Užít si můžete celkem 180 levelů.

[appbox appstore id937788787 oldprice=“89Kč“]

TapMon Battle
Nastal čas na bitvu. Princip hry možná budete částečně znát z jiné populární hry. Klepnutím na vajíčko se musíte pokusit o vylíhnutí postavičky s názvem TapMon. Musíte být ale opatrní, aby vám TapMon neutekl.

[appbox appstore id983766329 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 13617

Dnes nejčtenější

.