Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Snad každému z nás vrtá hlavou otázka, jak nejlépe ochránit své jablíčko, aby nepřišlo k úrazu, ale aby zůstala zachovaná jeho elegance a nedošlo k omezení některé z jeho funkcí. Za jednoznačně nejlepší ochranu považuji kombinaci tvrzeného skla a ochranného krytu. Nejdůležitejší je, nesnažit se ušetřit každou korunu, protože ve výsledku ušetřených 100 korun na ochranných prostředcích může znamenat mnohem větší výdaje při následné opravě.

2v1 tvrzenysklo 2

Existuje hned několik druhů ochranných skel, které mohou účinně ochránit Váš iPhone. Záleží pouze na Vašem vkusu, pro které ochranné sklo se rozhodnete. Těmi nejzákladnějšími skly jsou klasická tvrzená skla, které jsou určena pouze na rovnou část displeje, jsou čistě průhledná a jejich instalace je velice snadná. Tento typ ochranných skel je vhodný především pro iPhony 5/5s/5c a SE, které disponují pouze rovným displej. Pokud máte iPhone novější a rozhodnete se pro koupi tohoto skla, doporučujeme iPhone dovybavit pevným ochranným krytem.

2v1 tvrzenysklo 3

Po klasických rovných skel jsou nařadě klasická 3D tvrzená skla, která jsou určena pro majitele iPhonů 6 a novějších. Jedná se o ochranná skla, která mají vyrobenou nezobrazovací část z tenkého přiléhavého plastu a zobrazovací část z tvrzeného skla. Pokud nechcete příliš navýšit váhu Vašeho iPhonu, ale ochránit i kraje displeje, klasické 3D tvrzené sklo je pro Vás to pravé.

O něco odolnějším je ochranné 3D tvrzené sklo s hliníkovým rámečkem, které je celé z tvrzeného skla, ale zaoblené hrany má z lehkého hliníku, čímž dokonale ochrání i tu okrajové části displeje. Tento druh tvrzených skel je velice specifický a ne úplně každému může padnout do oka.

2v1 tvrzenysklo 1

Nakonec nejlepším ochranným tvrzeným sklem je 3D tvrzené sklo Premium, které je 5x odolnější než klasické ochranné tvrzené sklo. Cele je vyrobeno z jednoho odolného tvrzeného skla, takže i kraje jsou chráněny stejně dokonale, jako střed displeje.

Navíc, pokud nezapomenete při dokončování objednávky vložit do kolonky slevový kód tři písmenka: LSA, získáte 20% slevu. Navíc, osobní odběr na prodejně je ZDARMA, stejně tak jako platba kartou, nebo aplikace skla na Váš iPhone.

( Aplikujeme všechna ochranná tvrzená skla z naší nabídky, jedinou vyjímkou jsou prémiová ochranná tvrzená skla, která neaplikujeme na naše riziko. ) – Tvrzenýsklo.cz

2v1 tvrzenysklo FB

Dnes nejčtenější

.