Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Hotspot VPN Unlimited
Aplikace Hotspot VPN Unlimited je PRO verzí programu HOTSPOT VPN. Aplikace je bez reklam, bez omezení a bez nutnosti registrace. Jedná se o spolehlivou VPN službu pro sledování online HD videí, odblokování některých webových stránek a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1217374384 oldprice=“149Kč“]

Rainbow Keyboard
Nudí vás klasická klávesnice ve vašem iPhonu? Vyzkoušejte její duhovou verzi. Exkluzivně pro iPhone a iPad nabízí 20 barevných schémat zcela funkčních iOS klávesnic.

[appbox appstore id926242485 oldprice=“29Kč“]

Giffel
GIFů není nikdy dost. Najít aplikaci, která by je dokázala kvalitně vygenerovat a upravit, dá ale pořádnou práci. Nyní už hledat nemusíte. Giffel se stane vaším perfektním společníkem pro tvorbu animovaných obrázků.

[appbox appstore id1088177495 oldprice=“29Kč“]

Meme Center
Meme Center je univerzální apikace pro tvorbu vlastních meme obrázků. Po potřebných úpravách lze obrázky pochopitelně sdílet e-mailem, SMS, prostřednictvím messengerů nebo sociálních sítí.

[appbox appstore id1177412016 oldprice=“29Kč“]

Mood Diary
Vyznat se ve vlastních náladách dá leckdy pořádně zabrat. Aplikace Mood Diary vám mapování a zaznamenávání vašeho rozpoložení dokáže značně usnadnit. Ovládání je lehké, uživatelské rozhraní přehledné.

[appbox appstore id1133019638 oldprice=“59Kč“]

IQ Test – With Solutions
Aplikace IQ Test – With Solutions je k dispozici jak pro iPhone, tak i pro iPad. Obsahuje dva rozdílné druhy testů, součástí obou je přes 30 odlišných otázek.

[appbox appstore id1161533290 oldprice=“89Kč“]

Real-Time WX
S aplikací Real-Time Wx budete mít vždy po ruce 3D vizualizace informací o aktuálním počasí z NASA. Aplikace je bez reklam, není potřeba registrace, aplikace nesbírá žádná osobní data.

[appbox appstore id1102231742 oldprice=“29Kč“]

WidgetCal
Musíte odemykat své iOS zařízení, když chcete zkontrolovat svůj program? S aplikací WidgetCal už nemusíte  zobrazí vám měsíční nebo týdenní přehled přímo na vaší uzamčené obrazovce.

[appbox appstore id919048459 oldprice=“89Kč“]

Caveman Dino Rush
Přesuňte se do pravěku s hrou Caveman Dino Rush pro iOS. Staňte se hrdinným zachráncem nebohých unesených dívek, probíhejte džunglemi a kaňony a utkejte se s hrozivým T-Rexem.

[appbox appstore id739095040 oldprice=“279Kč“]

iOS Apps 18

Dnes nejčtenější

.