Zavřít reklamu

Jakmile bezdrátová sluchátka AirPods spárujete se svým iPhonem, potom se automaticky spárují také s iPadem, Macem a Apple Watch se stejným iCloud účtem. Doposud však tuto funkci nepodporovala Apple TV, což se s příchodem tvOS 11 mění.

V první beta verzi tvOS 11, která je dostupná prozatím pro vývojáře, se AirPods automaticky spárují s Apple TV, ale pouze pod podmínkou, že je připojená ke stejnému iCloud účtu jako iPhone/iPad/Mac, s nímž jsou AirPods spárovaná. Znamená to tedy, že můžete přehrávat videa přes Apple TV a hudbu poslouchat přes AirPods bez použití reproduktorů televizoru.

AirPods s Apple TV fungují stejně jako ostatní připojené reproduktory či sluchátka s technologií Bluetooth, nicméně funkce automatického nastavení znamená, že už nemusíte AirPods na tvOS ručně nastavovat.

V předchozích verzích tvOS bylo nutné AirPods vždy ručně připojovat k Apple TV stejně jako bezdrátová sluchátka od jiných výrobců. Takže jste museli přidržet tlačítko na AirPods, vyhledat AirPods přes nastavení v Apple TV a ručně je spárovat.

Další změnou, kterou tvOS 11 zahrnuje, je funkce automatického přepínání mezi tmavým a světlým režimem. Ačkoliv je v současné době tvOS 11 k dispozici pouze pro vývojáře jako beta, už koncem tohoto měsíce by měla být první veřejná beta dostupná všem uživatelům.

apple-airpods-fb

Dnes nejčtenější

.