Zavřít reklamu

Pro někoho v pondělí představený iOS 11 přináší jen bezvýznamné, někdy možná až zbytečné novinky. Pro jiné jsou ale funkce jako nahrávání obrazovky, posílání hesla k Wi-Fi, přehrávání skladeb ve formátu FLAC nebo skrytý Dark Mode užitečné a změny v novém systému vítají. Tak či tak, Apple opět dokázal, že i po letech je stále co měnit, přidávat i vylepšovat a jeden by až nevěřil, kolik novinek v iOS 11 je. YouTuberovi EverythingApplePro se totiž podařilo objevit více než 100 novinek.

Samozřejmě, že YouTuber ve svém videu ukazuje v podstatě každou menší změnu, kterou inženýři z Applu v jedenácté verzi provedli, ale pokud chcete vědět skutečně o všech, pak byste neměli jeho video vynechat. Zároveň ale mějte na paměti, že některé ukázané novinky se během testování ještě mohou změnit. Pravidelně se stává, že Apple do nového systému přidá nějakou funkci a během léta ji buďto změní nebo dokonce zcela odstraní. Stejně tak ale s určitostí v nadcházejících beta verzích přibudou další novinky.

Jestliže vás video nalákalo a chcete si iOS 11 vyzkoušet, pak můžete využít náš návod Jak si už nyní nainstalovat iOS 11 bez vývojářského účtu. Berte ale na vědomí, že jde o první betu, která je nestabilní a některé doposud funkční části systému nyní nefungují. Stejně tak nefungují některé novinky (například funkce Při řízení nerušit). Nezapomeňte tedy před updatem zálohovat svůj iPhone/iPad skrze iTunes a pokud se náhodou budete chtít vrátit zpět na iOS 10, pak můžete využít náš návod Jak se vrátit z iOS 11 zpět na iOS 10. Pokud nejste zkušení uživatelé, pak bude nejlepší počkat na konec měsíce, kdy dorazí veřejná beta, která by měla být odladěnější. Do veřejného programu testování beta verzí se můžete předběžně přihlásit zde.

Dnes nejčtenější

.