Zavřít reklamu

WhatsApp už v dubnu testoval funkci recall, která umožňuje odstranit všechny typy zpráv do pěti minut od odeslání. Podle uživatele @WABetaInfo by se funkce mohla objevit už ve verzi 2.17.30+. V App Store už je dostupná verze 2.17.30, ale zatím bez možnosti recall.

Určitě jste se už dostali do situace, kdy jste svému kamarádovi poslali zprávu, kterou byste chtěli vzít zpět. Podle důvěryhodných zdrojů se WhatsApp chystá takovou funkci bezprostředně zavést, a tak by uživatelé mohli mazat zprávy do pěti minut od jejich odeslání. Pokud tedy něco napíšete ze vzteku, ale během chvíle si uvědomíte, že je to chyba, potom zprávu můžete vzít zpět, pokud si ji druhá strana ještě nepřečetla.

Poprvé byla funkce recall spatřena v dubnu, kdy byla testována v beta verzi aplikace. Podle @WABetaInfo bude uvolněna verze s funkcí recall, která bude fungovat na všechny typy zpráv, tedy na text, obrázky, videa, GIF, dokumenty, citované zprávy a odpovědi na stav. Odstranit můžete tyto zprávy do pěti minut od odeslání, ale pokud tento čas prošvihnete, potom zpráva v chatu už zůstane.

„Funkce recall bude aktivována na dálku ve verzi 2.17.30+,“ je uvedeno na Twitteru u účtu @WABetaInfo. Jelikož je zde napsáno „+“, tak to nemusí být ve verzi 2.17.30, ale klidně i v nějaké vyšší.

WhatsApp ještě oficiálně funkci nepotvrdil.

whatsapp-fb

Dnes nejčtenější

.