Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Orasis HD
OrasisHD je fotografická HDR aplikace, která po pořízení jediného snímku tuto fotografii automaticky transformuje do dobře exponované, přirozeně vypadající podoby. Aplikace používá algoritmus, vyvinutý po letech usilovného výzkumu.

[appbox appstore id454408758 oldprice=“59Kč“]

Toca Lab
Toca Lab je aplikace pro všechny budoucí vědce. Objevujte barevný a přitažlivý svět vědy a zábavnou formou poznejte 118 prvků periodické tabulky.

[appbox appstore id748057890 oldprice=“89Kč“]

Color Accent
Aplikace Color Accent umožňuje uživatelům přidávat snadno a rychle efekty k fotografiím. Disponuje výkonným nástrojem pro zpracování fotografií a jednoduchým uživatelským rozhraním.

[appbox appstore id453170202 oldprice=“29Kč“]

Meeting Box
Meeting Box je aplikace pro všechny, kdo berou pořizování poznámek ve všech podobách smrtelně vážně. Je současně i task managerem a nástrojem pro anotaci map, fotografií a webových stránek.

[appbox appstore id601889330 oldprice=“89Kč“]

Voice Changer Effect
Díky aplikace Voice Changer Effect můžete snadno, rychle a efektivně měnit zvuk vašich nahrávek. Jednoduše pořídíte zvukový záznam a posléze upravíte efekty a kvalitu. Nahrávky můžete dále sdílet na sociálních sítích.

[appbox appstore id1156413151 oldprice=“149Kč“]

Picture Perfect
Picture Perfect nabízí obrovské možnosti na poli úprav fotografií. Umožňuje přidávání analogových a duo filtrů, operace s černobílou fotografií a řadu dalších funkcí.

[appbox appstore id1064190253 oldprice=“59Kč“]

Bubble Burst
Bubble Burst 2016 patří mezi hry, které vás jistojistě zcela pohltí. Princip jistě znáte – vybíráte barevnou skupinu bublin v řadě a klepnutím je zničíte.

[appbox appstore id532942792 oldprice=“89Kč“]

Flight Flight 2
Flight Fight II vám nabízí od všeho víc. Více výzev k překonání, více nepřátel k poražení, více zbraní a více postav na výběr. V nabídce jsou tři herní módy v různých obtížnostech.

[appbox appstore id721033525 oldprice=“29Kč“]

iOS APPS 24

 

Dnes nejčtenější

.