Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Utratit několik, klidně i desítek tisíc za telefon, není zrovna nejmenší investicí a proto bychom měli věnovat zvýšenou opartrnost při zacházení s naším iPhonem. Jenže může se stát, že při chvilkové nepozornosti zavadíme o nabíjecí kabel, ve kterém je náš iPhone připojen a malér je na světě. iPhone padá ze stolu dolů a jako na potvoru dopadá displejem přímo na zem. Nastává situace buď a nebo. Zvednu svůj iPhone a displej zůstane jako předtím, nepoškozený, nebo se mi na displeji objeví “pavou”? Jenže proč riskovat tuto situaci “buď a nebo”, když můžeme těmto nepříjemnostem předejít?

Nejlépe můžeme ochránit celý iPhone kombinací ochranného obalu a tvrzeného skla. Jenže, jaké tvrzené sklo pro svůj iPhone zvolit? Pro iPhony 5/5s/5c/SE je víceméně jedno, které z nabízených tvrzených skel zvolíte, protože nemá nikterak zaoblený povrch displeje a rovné tvrzené sklo tak ochrání celý jeho povrch. Kdežto pro novější modely iPhonů jako je iPhone 6s či iPhone 7 a 7 Plus může být výběr tvrzeného skla oříšek! Nejlepším ochraným sklem pro tyto telefony je jednoznačné Prémiové 3D Ochranné Tvrzené sklo, které je 5x odolnější než klasická tvrzené skla, jeho povrch je celý vyrobený ze skla a je zaoblený přesně podle Vašeho iPhonu, takže chrání i zaoblené části displeje.

Pro čtenáře magazínu LetemSvětemApplem navíc přinášíme slevový kód LSA, díky kterému získají PRÉMIOVÁ OCHRANNÁ 3D TVRZENÁ SKLA až se 44% slevou! Navíc, osobní vyzvednutí přímo na prodejně v Praze zdarma!

3DPREMIUMSKLO

Dnes nejčtenější

.