Zavřít reklamu

Apple na včerejší konferenci WWDC představil aktualizované modely iMaců o procesory Kaby Lake a USB-C. Snad nejpozoruhodnějším okamžikem bylo, když cupertinská společnost představila iMac Pro, ultra výkonný model, který se na trh dostane v prosinci letošního roku.

Dále bude k iMacu Pro, který je v barvě Space Gray, k dispozici i příslušenství v odstínu Space Gray. Zatímco někteří doufali, že budou tyto doplňky prodávány samostatně, Apple informoval o tom, že to tak nebude.

Spousta zákazníků už dlouho žádala Apple, aby vyrobil bezdrátové příslušenství i v dalších barvách. Apple se rozhodl, že přání svých zákazníků vyslyší. Pokud však budete chtít příslušenství ve Space Gray barvě, vyjde vás to na dost peněz, protože se bude dát zakoupit pouze k iMacu Pro. Exkluzivní novinka vás vyjde na 4 999 dolarů, a tak pokud chcete i bezdrátovou klávesnici a Magic Mouse v odstínu Space Gray, prostě ty peníze budete muset obětovat. Apple nebude sice toto příslušenství prodávat samostatně, což však neznamená, že je lidé nebudou prodávat na eBay či jiných prodejních platformách. Nicméně přímo u Applu je neseženete.

Dále Apple potvrdil, že uživatelé si nemohou vyměnit RAM v iMacu Pro. V současné době 27palcový iMac je vybaven uživatelsky rozšiřitelnou RAM, kdežto 21,palcový model není.

Apple nabídne u iMacu Pro až 128GB paměť ECC. Základní model bude disponovat 32GB pamětí, 5K displejem, 8jádrovým procesorem Xeon, grafikou Radeon Vega a 10gigabitovým Ethernetem.

iMac Pro keyboard mouse FB

Dnes nejčtenější

.