Zavřít reklamu

Zatímco iOS 11 už netrpělivě klepe na dveře, ze kterých vystoupí na světlo světa už dnes večer, na iPhone 8 si budeme muset ještě minimálně tři měsíce počkat. Ani iOS 11 nebude počínaje dneškem dostupný pro všechny uživatele, ale nejprve jen pro vývojáře a později i veřejné testery (kterým se může stát každý z vás), kteří budou společně s Applem hledat v novém systému chyby, nahlašovat je a inženýři z Cupertina by je měli pohotově opravovat.

I když si tedy na iPhone 8 a na ostrou verzi iOS 11 pro všechny uživatele budeme muset počkat až do podzimu letošního roku, máme tu video s „premiérou“ obou novinek působící jako z dílny Applu. Designér Guilherme Schasiepen totiž pro ConceptsiPhone vytvořil video s konceptem iOS 11 běžícím na iPhonu 8, které skutečně vypadá jako od kalifornského giganta. Je stejně živé a energické jako poslední významná videa společnosti, a tak by se za něj ani Apple nemusel stydět. Tedy možná až na to přehnané blikání a příliš rychlé střihy, které by nejednomu divákovi mohly způsobit epileptický záchvat.

Schasiepen ale video vytvořil z původního statického konceptu, který představil světu na svém Behance profilu spolu s ostatními projekty. Pokud je tedy výše uvedené video na vás takhle po ránu až moc rychlé nebo prostě jen dáváte přednost obrázkům, pak můžete začít s prohlížením galerie níže.

iPhone 8 Guilherme Schasiepen FB

Dnes nejčtenější

.