Zavřít reklamu

V podstatě každý, kdo si někdy vybíral přenosný počítač od Applu, váhal, jaký model zvolit. Měli byste sáhnout po levném MacBooku Air s úctyhodnou výdrží baterie, po výkoném ale dražším MacBooku Pro nebo po lehoučkém ale výkonově nejslabším (a navíc poměrně drahém) 12″ Retina MacBooku? To je dilema téměř každého zákazníka a téměř každý měsíc nám pár z vás vždy napíše do redakce s prosbou o radu.

Osobně vždy všem dotázaným radím model na základě toho, jak plánují počítač používat, což je samozřejmě základ, který by si měl před koupí ujasnit každý uživatel. Nebojím se tak doporučit dnes již trochu starší, ale podle mého názoru stále výborný MacBook Air.

Podobně radí i Petr Mára ve svém nejnovějším videu, které poslal do světa dnes ráno. Kromě toho ale vyzdvihuje i určité přednosti jednotlivých modelů, na základě kterých se už sami můžete rozhodnout, který MacBook je pro vás ten ideální. Zároveň Petr přidává i svoje vlastní zkušenosti se všemi zařízeními, které jsou asi ten hlavní důvod, proč byste se měli na jeho video podívat.

MacBooks FB

Dnes nejčtenější

.