Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Easy Spending
Jak název napovídá, aplikace Easy Spending je jednoduchou cestou k větší kontrole nad vašimi výdaji. Na denní bázi vám pomůže nejen sledovat veškeré výdaje, ale zároveň i navýšit zůstatek a zlepšit rozpočet.

[appbox appstore id437238261 oldprice=“59Kč“]

Binocularus
Binocularus nabízí 32x zoom pro vaše fotografie i videa. Díky ní můžete fotografovat a natáčet i na větší vzdálenost při zachování plné kvality i rozlišení.

[appbox appstore id497864213 oldprice=“59Kč“]

Global Position
Global Position je rychlá a jednoduchá cesta ke zjištění vaší přesné pozice v zeměpisné délce a šířce ve stupních. Aplikace také nabízí možnost svou pozici dále sdílet.

[appbox appstore id476289467 oldprice=“29Kč“]

BlackCam
BlackCam je profesionální fotografická aplikace pro černobílé snímky. Její použití je snadné, nabízí širokou škálu nejrůznějších filtrů, možnost úpravy kontrastu, expozice a dalších parametrů.

[appbox appstore id943901190 oldprice=“59Kč“]

Gif me! Camera
Gif Me! je nejlepším způsobem, jak vytvářet a sdílet kratičká videa nebo animované GIFy. Jednoduše zachytíte požadovaný moment na svůj iPhone a nasdílíte na sociálních sítích. Aplikace nabízí i možnost přidání filtrů, importu fotografií z fotoalba, stop motion, časosběr, slideshow a další funkce.

[appbox appstore id992836853 oldprice=“59Kč“]

Sketch Rolls
Sketch Rolls je aplikace pro pořizování skic, kreseb a poznámek na iPadu. Každou stránku můžete rozšířit až pětinásobně a své myšlenky tak zachycovat zcela bez omezení.

[appbox appstore id447771140 oldprice=“59Kč“]

Daily Steps
Daily Steps spočítá vaše kroky jak v iPhonu, tak i v Apple Watch. Nabízí synchronizaci s HealthKitem, čisté a jednoduché rozhraní bez nutnosti dalšího nastavování, widget a podporu 3D Touch.

[appbox appstore id720629415 oldprice=“59Kč“]

Feelca Daylight
Feelca Daylight je aplikace, která vašemu mobilnímu fotografování dodá nádech práce s klasickým fotoaparátem. Výsledkem jsou kvalitní fotografie, jejichž parametry si můžete sami upravit.

[appbox appstore id1161299817 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 3617

Dnes nejčtenější

.