Zavřít reklamu

Společnost Apple v úterý oznámila, že ve svém Apple Music už 8. srpna uvede původní televizní pořad Carpool Karaoke. Ten běžel na amerických televizích v rámci The Late Late Show s Jamesem Cordenem. Jedná se o zábavné krátké rozhovory, které jsou pořizovány při cestě autem. Corden si do své show zve převážně zpěváky a tak není nouze o humorný zpěv jejich písní či různé vtípky s nimi spojené. V našich luzích a hájích žádnou vyloženě podobnou věc asi nenajdeme, tak ji bohužel nemůžeme k ničemu přirovnat.

Apple koupil práva na pořad už v polovině roku 2016. Očekávalo se, že vysílání pořadu na Apple Music začne už v únoru, nakonec se však premiéra posunula až na 8. srpen. Diváci se mohou těšit na šestnáct nových epizod, ve kterých se postupně představí výrazné osobnosti převážně amerického showbusinessu. Samozřejmě nebude chybět společný zpět, vtipkování a ani nic dalšího, co diváci znají z televizní verze. Verze od Applu by měla být navíc vyšperkovaná zajímavými místy a situacemi.

Jablečná společnost už seznam účinkujících zveřejnila a rozhodně stojí za to. Těšit se můžete například na Willa Smitha, Miley Cyrus, Shakiru, Alica Keys, LeBrona Jamese a další skvělé hosty.

Oživení upadlého standardu

Tento počin je možná signálem pro něco většího, co nejspíš příjde s uvedením iOS 11. Apple se totiž snaží oživit své úsilí v této oblasti, a proto nejspíš přinese další zajímavé videa a seriály pro Apple Music. Hovoří se například o talk show pro vývojáře, která by se podle dostupných zdrojů měla jmenovat Planet of the Apps.

Série Carpool Karaoke tedy rozjíždí svá soukolí už 8. srpna a bude k dispozici předplatitelům Apple Music ve více než 100 zemích světa. Pokud tedy předplatným oplýváte, určitě si to nenechte ujít. Je to vážně zábava.

adele-late-late-show-carpool-karaoke

Dnes nejčtenější

.