Zavřít reklamu

V posledních týdnech nás ze všech stran zaplavují zprávy týkající se tolik očekávaného výročního modelu. Apple doposud ještě ani neprozradil, jak se bude vlajková loď s OLED displejem od okraje k okraji jmenovat. Spekuluje se o dvou možných názvech, a to iPhone 8 či iPhone Edition.

Přestože doposud vydané zprávy jsou pouze rumory, světlo světa spatřily už první tapety na iPhone 8. Ale už dost se spekulacemi, úniky a rendery, situaci trochu odlehčíme a přinášíme vám tapety pro váš současný iPhone, případně iPad.

Jedná se o tapety s geometrickými tvary, které se budou na domovské i uzamknuté obrazovce vyjímat. Pokud jste si při čtení nadpisu říkali, že geometrické tvary nejsou nic pro vás, potom vás následující tapety příjemně překvapí.

Pokud si chcete stáhnout některou z tapet, potom klikněte na odkaz pod konkrétní tapetou a uložte si ji. Co člověk, to jiný vkus, a proto jestliže vám tyto geometrické tapety nic neříkají, možná se vám zalíbí jedna z minimalistických tapet, které najdete zde.

tapety fb

Dnes nejčtenější

.