Zavřít reklamu

Apple dnes oficiálně otevřel své první prodejní místo v jihovýchodní Asii. Apple Store se nachází v nákupním centru Orchard Road v Singapuru. Svým designem Apple Store odpovídá novodobým standardním maloobchodním prodejnám cupertinské společnosti, jako jsou například Apple Union Square v New Yorku či Apple Dubai Mall.

Protože se jedná o úplně první Apple Store v jihovýchodní Asii, v posledních několika týdnech na sebe přitahoval obrovskou pozornost. Už začátkem května se začaly objevovat zprávy například o tom, že byly před obchodem odstraněny zátarasy. Začátkem tohoto týdne Apple umožnil novinářům, Aby Apple Store navštívili a vyfotili moderní design prodejny.

Apple Store v Singapuru má trochu jiný princip než tradiční maloobchodní prodejny, do kterých zákazníci chodí jen za účelem něco si koupit. V jihovýchodní Asii budou zákazníci chodit do zdejšího prvního Apple Storu i na bezplatné kurzy „Today at Apple“, jejichž cílem je zdokonalit uživatele jablečných technologií v jejich používání a naučit je využívat jejich potenciál naplno.

Angela Ahrendts, senior viceprezidentka maloobchodu ve společnosti Apple, řekla, že Apple chce vzdělávat a inspirovat komunitu. Zároveň doufá, že příští generace bude vnímat Apple jako místo pro setkání. Chce, aby lidé neříkali pouze, že se sejdou ve Starbucks, ale aby místo toho říkali, že se sejdou v Applu.

Singapore-Apple-Store-fb

Dnes nejčtenější

.