Zavřít reklamu

Podle nejnovějších informací by měl Apple spustit prodej nových iPhonů už za méně než čtyři měsíce, přesněji 24. nebo 25. září. Naznačil to sám Apple v informačním mailu pro zaměstnance AppleCare. Ti byli ve zprávě požádáni, aby si nebrali v rozmezí mezi 17. říjnem a 4. listopadem volno kvůli očekávanému náporu dotazů ohledně nových produktů. Vypadá to tedy, že by měl prodej začít někdy po 17. říjnu, kdy pravděpodobně proběhne podzimní keynote. Screenshoty z mailu pro zaměstnance se dostaly k uživateli, který na Twitteru vystupuje pod přezdívkou  a v poslední době se prezentuje řadou leaků.

Začne prodej prémiového modelu ve specifický den?

Kdyby iPhony začal Apple distribuovat přesně sedm dní po keynote, znamenalo by to spuštění prodejů v neděli. Tento den se však jeví jako nepravděpodobný a proto se začalo spíše skloňovat datum 25. září. Na druhou stranu oznámení prémiového telefonu by mohlo dostat prémiové nebo alespoň trošku specifické datum v podobě změny dne.

Některé informace naznačovaly, že by se mohl prodej iPhone 8 o pár týdnu opozdit a v první vlně by byly distribuovány jen iPhone 7s a 7s Plus. Pravdou ale je, že tyto zdroje nepočítaly s nejnovější informací o tom, že se jeden z hlavních důvodů možného zpoždění, tedy vyvinutí kvalitně integrovaného Touch ID do displaye, nakonec povedl uskutečnit.

 

Předpokládá se, že iPhone 8 bude disponovat 5“ OLED displayem zaobleným na bocích. Na spodní straně by pak měla být zhruba 0,7 mm velká mezera pro integrovaný Touch ID a Home Button. Samozřejmostí by mělo být bezdrátové nabíjení, rychlejší „drátové“ nabíjení nebo nový procesor A11. Spekuluje se i o funkci rozpoznávání obličeje a vylepšení fotoaparátu. Zatím jsou však všechny tyto informace spíš v rovině spekulací a definitivně nám je potvrdí až podzimní představení telefonu.

iPhone 8 Ediditon Vision Next FB

zdroj: appleinsider

Dnes nejčtenější

.