Zavřít reklamu

Výrobci obalů se přehánějí v tom, kdo jako první nabídne obaly pro iPhone 8, jehož představení se dočkáme na podzim letošního roku. Prozatím to vypadá tak, že Apple nabídne v září trojici nových telefonů, mezi které bude patřit iPhone 7s, iPhone 7s Plus a také iPhone, který je prozatím mezi novináři a blogery označovaný jako iPhone 8, ale je také možné, že se novinka bude jmenovat pouze iPhone, tak jak jsme toho byli svědky v případě iPadů.

Jedním z obalů, které se objevily na internetu a již dnes si je můžete zakoupit na eshopech jako je Alibaba nebo Gearbest je také obal, na který se server Macotakara podíval v porovnání s iPhone 7 a iPhone 7 Plus. Samozřejmě se jedná jen o produkt čínské továrny, ovšem kdo jiný má blízko ke skutečné výrobě nových iPhonů než továrny v Číně.

Jak je vidět na fotografiích a videu je obal o něco větší než iPhone 7, ale zároveň o něco menší než iPhone 7 Plus. To je v souladu s názory, podle kterých nabídne iPhone 8 jen o něco málo větší velikost než iPhone 7, ale displej, který se díky svému umístění od okraje ke kraji ude blížit velikostí displeji iPhone 7 Plus. Pokud je obal skutečně vyroben na základě reálných rozměrů iPhone 8, pak to znamená, že novinka bude stejně široká jako iPhone 7, ale o něco vyšší a také tloušťka se nepatrně zvýší. Redaktoři Macotkara dokonce spočítali přesnou velikost, která by měla být 144mm x 71mm x 7,7mm. Oproti tomu rozměry iPhone 7 jsou 138,4mm x 67,1mm x 7,1mm. Pocitově se pak obal drží díky větším rozměrům pohodlněji než iPhone 7.

Očekávanou novinkou je také vertikální kamera s dvojicí objektivů, která je podle srovnání o něco větší než duální kamera v iPhone 7 Plus. Tlačítka hlasitosti, zamykací tlačítko a také port se zdají být umístěny zcela stejně jako v případě iPhone 7, jen rozestupy mezi tlačítky hlasitosti a přepínání hlasitosti jsou mírně jiné než u iPhone 7.

iphone 8 case

Dnes nejčtenější

.