Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

DOIT Quickly

DoitQUICKLY je rychlá cesta k úspěšnému dokončení vaší denní rutiny. Zkrátka jen přidáte krátkou upomínku v podobě kartičky včetně deadlinu a odpočítávání. Aplikace podporuje Split View u iPadu.

[appbox appstore id1045740486 oldprice=“29Kč“]

Schulte Table

Schulte table je skvělá aplikace, která vám pomůže zlepšit vaše periferní vidění a rychlost čtení. Aplikace disponuje širokou škálou užitečných funkcí. Díky aplikaci zrychlíte své vnímání, zlepšíte pozornost i stabilitu zraku.

[appbox appstore id944389249 oldprice=“29Kč“]

SpeechKing

Napadlo vás někdy, že byste mohli změnit způsob, jakým jste slyšet? S aplikací Speech King Voice můžete znít přesně tak, jak chcete. Tato aplikace používá akustickou zvukovou paměť k tréninku vokalizace a výslovnosti vybraných zvukových skupin. Na vás je jen to, abyste opakovali, co slyšíte.

[appbox appstore id914194689 oldprice=“29Kč“]

ColorKit

ColorKit jsou relaxační, antistresové omalovánky pro dospělé, jejichž výhodou je to, že nepotřebujete obrovskou škálu pastelek – postačí vaše iOS zařízení. Nabízí více než stovku obrázků, rozdělených do tématických kategorií.

[appbox appstore id1089086822 oldprice=“29Kč“]

Super Phantom Cat
Super Phantom Cat je originální, zábavná a relativně jednoduchá hra v retro stylu. Objevte celou galaxii a posbírejte potřebná data, abyste si mohli zodpovědět tu nejkomplikovanější filosofickou otázku: Kdo jsme?

[appbox appstore id1041873285 oldprice=“29Kč“]

Crazy Taxi
S hrou Crazy Taxi se bláznivě pobavíte. Projíždějte zaplněnými ulicemi, prorážejte garáže a připravujte si cestu bláznivé peněžní odměně. V Crazy Taxy platí, že čas jsou peníze, a jen ti nejbláznivější řidiči vyhrávají.

[appbox appstore id553921725 oldprice=“149Kč“]

Captain Cowboy
Captain Cowboy je puzzle adventura, situovaná do obřího asteroidového vesmírného bludiště. Při prozkoumávání rozlehlého světa získáváte diamanty, navštěvujete tajné vesmírné stanice a objevujete podvodní jeskyně.

[appbox appstore id1066444269 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 01

Dnes nejčtenější

.