Zavřít reklamu

V sobotu se uskuteční slavnostní otevření nejnovějšího Apple Store, tentokrát v Singapuru. Před pár dny se na web dostalo pár snímků interiéru, nyní, dva dny před otevřením, Apple vypustil oficiální obrázky pro média. Z nich je patrné, jak je nový Apple Store propracovaný i do toho nejmenšího detailu. Obchodu dominuje dřevo, světlo a otevřený prostor. Na snímky se můžete podívat v galerii níže.

Jednou z největších dominant nového obchodu je bez pochyby točité schodiště, které vede z přízemí do prvního patra obchodu. Doplňuje ho zábradlí, které je integrované do dřevěné stěny a které působí náramně. Toto schodiště zde nahrazuje klasické skleněné schody, které se nachází v naprosté většině světových Apple obchodů. Mělo by se jednat o kamenné či keramické schody, které by se měly objevit také v nové zrekonstruovaném Apple Store na 5. Avenue.

Další zajímavostí, která v jiných obchodech není, je přítomnost menší konferenční místnosti, která by měla sloužit jaké zázemí pro sjednané schůzky, zejména s důležitými obchodními partnery. Na stěnách této zasedací místnosti, jsou umístěny obrazy, na kterých je zachycen právě se dokončující Apple Park.

Zbytek obchodu odpovídá tomu, na co jsme u Applu zvyklí. Jen je všude podstatně více dřevěného nábytku a dekoru. Výstavní plochy jsou schodné s tím, co najdeme v jiných Apple Store. Stejně tak Genius Bar či velmi otevřené a rozsáhlé prostory pro návštěvníky.

Apple Store Singapur (5)

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.