Zavřít reklamu

Ať už únikům designu iPhone 8 věříme nebo ne, začíná se zdát, že iPhone 8 skutečně nabídne vertikální umístění duálního fotoaparátu a tělo mírně větší, než jaké má iPhone 7. V posledních letech, respektive od iPhone 4s totiž vždy úniky minimálně naznačují to, čeho se poté ve skutečnosti dočkáme a obávám se pro zastánce horizontálně umístěného fotoaparátu, že stejně tak tomu bude i v letošním roce. Apple by měl zřejmě představit iPhone 7s, iPhone 7s Plus a v neposlední řadě také iPhone 8.

Právě iPhone 8 by měl být tím, kterým Apple oslaví výročí deseti let od zahájení prodeje prvního iPhone v historii. Telefon by měl nabídnout displej přes celý přední panel, tělo mírně větší než současný iPhone 7 a v neposlední řadě pak také duální fotoaparát. Zatím se zdá, že by iPhone 8 mohl být v podstatě tím, co dnes představují Plus modely iPhonu, ovšem v kompaktnějším těle a to co se hardwarové výbavy i velikosti displeje týká. Při zachování téměř stejné velikosti jakou nabízí klasický model iPhonu 7, by se mohlo Applu podařit nabídnout displej téměř stejně velký, jakým disponuje plusový model iPhone 7.

Zajímavostí na obalech, které se objevují na sociální síti weibo je absence zadního otvoru pro Touch ID. To sice znamená potěšující fakt, že se nedočkáme jeho přesunutí na zadní stranu telefonu, ovšem na druhou stranu vzhledem k problémům které má nejen Apple ale také Samsung s integrací senzoru otisků prstů přímo do displeje, to vypadá, že se buď dočkáme pouze rozpoznávání obličeje k odemknutí telefonu nebo bude část předního panelu opět vyhrazena pro Touch ID. V tom případě by však nebylo možné nabídnout stejně velký displej, jaký má iPhone 7 Plus. Uvidíme tedy, jaká varianta se nakonec objeví, ovšem vzhledem k množství úniků se zdá, že o vertikálním umístění fotoaparátu je u iPhone 8 rozhodnuto.

iphone 8 case

Dnes nejčtenější

.