Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Color Design
Barvy, barvy, barvy. Přesně o to jde v aplikaci Color Design pro iOS. Hledáte ideální barvu nebo chcete vytvořit svou vlastní? Pak je pro vás aplikace Color Design tou pravou.

[appbox appstore id475197413 oldprice=1,99$]

Phoenix Photo Editor
Phoenix je výkonný a rychlý photo editor se širokou nabídkou všech možných užitečných nástrojů pro úpravy, import a sdílení. Své fotografie můžete libovolně upravovat, přidávat filtry, efekty, okraje i fonty.

[appbox appstore id798663364 oldprice=0,99$]

Moment: Screen Time Tracker
S aplikací Moment: Screen Time Tracker můžete sledovat, kolik času vy a vaše rodina strávíte na svém telefonu či tabletu. Můžete získat přehled o nejvíce využívaných aplikacích, nastavit denní limity pro jednotlivé uživatele a řadu dalších věcí.

[appbox appstore id771541926 oldprice=0,99$]

Night Photo and Video Shoot
Máte pocit, že klasické fotografování iPhonem či iPadem s běžným bleskem není „to pravé ořechové“? Zkuste aplikaci Night Photo and Video Shoot, která vám umožní pořizovat záběry při zhoršeném osvětlení s velmi dobrými výsledky. Fotografie můžete sdílet na Facebooku, v DropBoxu a na Twitteru.

[appbox appstore id956289521 oldprice=2,99$]

Direction Compass
Tato aplikace je „must have“ pro všechny, kteří se potřebují snáze zorientovat, ať už ve městě, nebo v přírodě. Aplikace vám zvládne ukázat trasy, vzdálenost i zbývající čas do cíle, nebo například lokalizovat nejbližší důležité body.

[appbox appstore id536158103 oldprice=1,99$]

noScroll
Každému se už určitě stalo, že ukazoval kamarádovi nebo členovi rodiny fotografii ve photostreamu na svém iPhonu či iPadu. A každý také jistě zažil tu nervozitu, když dotyčný začal scrollovat fotografiemi. To je s aplikací noScroll minulost. Zobrazí vám totiž vždy jen danou fotografii, aniž by bylo možné procházet další snímky.

[appbox appstore id1146954482 oldprice=1,99$]

The Great Fusion
Rok 2022: společnost se za posledních deset let změnila k nepoznání. Staré zlaté časy jsou pryč. Je na čase nasadit si svůj antihrdinský plášť a pustit se do nepředvídatelného dobrodružství.

[appbox appstore id586027531 oldprice=1,99$]

iOS Apps 8

 

 

Dnes nejčtenější

.